Γιάννης Λυγνός: «Πάρε τηλέφωνο τον κερατά…» Τι απάντησε ο σύντροφος της Μυριέλλας για τα φιλιά με Κατσαούνη

Στο επίκεντρο βρίσκεται η Μυριέλλα Κουρεντή εξαιτίας της τρυφερής σχέσης που έχει αναπτυχθεί μέσα στο Survivor με τον Γιώργο Κατσαούνη από την ομάδα των Μαχητών.

Ο σύντροφος της ηθοποιού John Lygnos έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή πως είναι στο πλευρό της ωστόσο έπειτα από τα φιλιά που παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο επεισόδιο της Κυριακής, ο μουσικός θέλησε να ξεκαθαρίσει εκ νέου πως πιστεύει στην σχέση που έχει με την Μυριέλλα.

Με νέες του δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» ο Γιάννης Λυγνός εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε εκείνη και τα όσα βιώνει στο «Survivor».

Παράλληλα ο Γιάννης Λυγνός ξεκαθάρισε πως δεν ενοχλήθηκε από τις σκηνές της αγαπημένης του με τον Γιώργο Κατσαούνη, λέγοντας με νόημα «από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

“Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά.

Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα.

Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες.

Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της.

Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε.

Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν.

Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι.

Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος”.

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Λυγνός για την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη:

 974 total views,  6 views today

.