19 Απριλίου, 2024

Γιάννης Διακονικόλας: Τριήμερο στη Μύκονο [pics]

Γιάννης Διακονικόλας: Τριήμερο στη Μύκονο [pics]

elias tampourantzis
Elias Tampourantzis

 

Το νησί των ανέμων επέλεξε να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Γιάννης Διακονικόλας. Ο νεαρός ηθοποιός & παρουσιαστής μέσα στους λογαριασμούς του στα social media μοιράστηκε στιγμές από βουτιές σε γνωστά beach bar της Μυκόνου, αλλά κι από βραδινά νυχτοπερπατήματα στα πασίγνωστα Ματογιάννια, στα γραφικά σοκάκια όπως και από νυχτερινά μαγαζιά με ποτό και διασκέδαση.

Κομψός με casual συνδιασμούς από ”Montaz Jeans Store” & “Project Men’s Apparel” των Κώστα και Άγγελου Καλαφάτη αντίστοιχα (είναι γνωστό πως τα 2 αδέλφια στυλίστες-επιχειρηματίες τον απασχολούν ως φωτομοντέλο στις εταιρείες τους), ευδιάθετος, χαμογελαστός και γεμάτος ενέργεια, χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν άλλωστε, έδειξε να το ευχαριστιέται στην κοσμοπολίτικη Μύκονο που αυτό το τριήμερο βούλιαξε από κόσμο.

Ο Ροδίτης Καλλιτέχνης δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και τις συναντήσεις του με αγαπημένα πρόσωπα της showbiz όπως την Κατερίνα Καινούργιου & την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που κι εκείνες επέλεξαν το αυτό νησί των Κυκλάδων για ολιγοήμερες διακοπές. Χαρακτηριστική ήταν και η συνάντηση του με τον διεθνούς φήμης Τούρκο σεφ Νουσρέτ στο μαγαζί του με τον οποίο ανάρτησε κι ένα δροσερό βίντεο στα σόσιαλ. Όπως κι αυτή με τον διάσημο Ισραηλινό ποδοσφαιριστή Ντορ Πέρετζ, παίχτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ.!

 

Δείτε εδώ τις στιγμές από τις διακοπές του στη Μύκονο: