Για πρώτη φορά! Όλα στην φόρα! Οι αισθησιακές όσο και γυμνές φωτογραφήσεις

Για πρώτη φορά! Όλα στην φόρα! Οι αισθησιακές όσο και γυμνές φωτογραφήσεις της Ελένης Μενεγάκη που άφησαν εποχή

Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχολείσαι με την ελληνική showbiz ή τα media και να μην έχεις ακούσει ποτέ μια ιστορία για την Ελένη Μενεγάκη. Η εδώ και 30 χρόνια κεντρική παρουσιάστρια, που δημιούργησε σχολή στο κεφάλαιο: «Πρωινές εκπομπές» κι ας είναι εδώ και 10 χρόνια περίπου στη μεσημβρινή ζώνη ενός καναλιού, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Είναι ένας από τους, συχνά χλωμούς στην Ελλάδα, τηλεοπτικούς αστέρες. Ο πιο λαμπερός, όπως έχει αποδείξει η διάρκειά της σε αυτή τη δουλειά. Η Ελένη Μενεγάκη έχει πετύχει κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο: Από τη μία παρουσιάζεται ως απλά η «Ελενίτσα» του κοινού ως ένα από τα πρόσωπα με τα οποία ταυτίζεται ο μέσος τηλεθεατής μαζί του. Από την άλλη οι πληροφορίες που μοιράζονται για εκείνη οι συνεργάτες της, είναι κάθε φορά από ελάχιστες ως ανύπαρκτες. Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται μόνη της ό,τι θέλει με το κοινό της. Κατάκτηση μεγάλη.

 Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που κυνηγούν οι φωτογράφοι από όταν πρωτοεμφανίστηκε στο τηλεοπτικό τοπίο, μέχρι και σήμερα. Η Ελένη Μενεγάκη έχει τα ωραιότερα μπλε μάτια της ελληνικής τηλεόρασης, σεξ απίλ, βλέμμα που μαγνητίζει τον ανδρικό πληθυσμό και τόσα άλλα που την κάνουν αυτό που είναι σήμερα.

Αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών, πάντα θα παραμένει σταθερά στην κορυφή της πυραμίδας των πιο ωραίων Ελληνίδων γυναικών.

!Αξέχαστες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

Μενεγάκη
Μενεγάκη Ελένη
 menegaki_gimno

Βέβαια, η Ελένη δεν φωτογραφιζόταν μόνο αισθησιακά άλλα έκανε και πολλές δημόσιες εμφανίσεις, άκρως αποκαλυπτικές, με την κορυφαία όλων, αυτή σε εκδήλωση που είχε πάει χωρίς σουτιέν!

menegaki_eleni

 586 total views,  12 views today

.