27 Ιουλίου, 2024

«Γαύρος» αριστερός έπιασε κεφαλοκλείδωμα τον Κασσελάκη στο γκολ και του είπε: «Θα γίνεις πρωθυπουργός!»

«Εσύ είσαι γουρλής» του φώναζε ο κόσμος

Ηχηρό παρόν έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην OPAP Arena, το βράδυ της Τετάρτης (29/5), βιώνοντας από κοντά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στις εξέδρες της OPAP Arena για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνας.

Παρά το γεγονός ότι είναι γνωστός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, ο Στέφανος Κασσελάκης πανηγύρισε με ενθουσιασμό τον θρίαμβο του Ολυμπιακού. Αργότερα, ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram, αποτυπώνοντας τη χθεσινή βραδιά της 29ης Μαΐου.

Κατά τη στιγμή που ο Ελ Κααμπί σημείωσε το «χρυσό» γκολ, που κατοχείρωσε το αποτέλεσμα, ένας ενθουσιώδης υποστηρικτής του Ολυμπιακού, καθήμενος πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη, τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα από τον ενθουσιασμό του και του φώναξε: «Θα γίνεις πρωθυπουργός!».

Το κεφαλοκλείδωμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Μετά το γκολ, οι παρευρισκόμενοι δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη του φώναζαν: «Είσαι γουρλής!». Παρόμοια σχόλια έλαβε και από τους ακολούθους του κάτω από την ανάρτηση του βίντεο.

Reduce bounce rates