Φρίκη στον Κολωνό: Την Τρίτη 27/8 απολογείται ο 44χρονος – Πώς «ξεκλείδωσε» η 16χρονη και μίλησε για τους βι@σμούς από τον πατέρα του φίλου της

Το κορίτσι βρήκε κουράγιο να μιλήσει με τον πατέρα της, έπειτα από προτροπή φιλικού της προσώπου

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης ανήλικης με έναν 44χρονο να συλλαμβάνεται για τον βιασμό μίας 16χρονης στον Κολωνό.

Το κορίτσι βρήκε κουράγιο να μιλήσει με τον πατέρα της, έπειτα από προτροπή φιλικού της προσώπου και να του αποκαλύψει όσα είχε περάσει από τον 44χρονο για περίπου δύο μήνες, ήταν αυτό που «ξεκλείδωσε» τη νέα υπόθεση βιασμού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η νεαρή κοπέλα είχε σχέση για κάποιους μήνες με τον γιο του 44χρονου κι εκείνος της έλεγε ότι την έβλεπε σαν κόρη του. Όταν, όμως, το κορίτσι χώρισε με τον νεαρό, ο πατέρας βρήκε την ευκαιρία να στήσει το αρρωστημένο σχέδιό του. Είπε στην κοπέλα ότι θα τη βοηθούσε να τα ξαναβρούν με τον γιο του και την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην Αθήνα όπου και τη βίασε.

Όμως ο εφιάλτης για το κορίτσι δεν σταμάτησε εκεί. Ο 44χρονος άρχισε να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει κι εκείνη και τον πατέρα της, ο οποίος ήταν και ο μόνος που είχε στη ζωή καθώς η μαμά της είχε πεθάνει.

Ο άντρας, ο οποίος είναι διαζευγμένος και εκτός από τον γιο έχει και μία 11χρονη κόρη, με αυτές τις απειλές βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη, μέχρι που εκείνη κατάφερε να μιλήσει στον μπαμπά της, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του την περασμένη Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο πατέρας της κοπέλας κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

Είχε ετοιμάσει «κατασκευασμένα» μηνύματα για να την παγιδεύσει

Ο δράστης είχε απολύτως οργανωμένο το σχέδιό του, καθώς προσπάθησε να παγιδεύσει την ανήλικη με «κατασκευασμένα» μηνύματα ότι δήθεν του ζητούσε συνάντηση, που όμως ουδέποτε έστειλε η ίδια, αλλά έτερο πρόσωπο που ανήκει στον φιλικό κύκλο του δράστη.

Η κοπέλα εξετάστηκε στο «Σπίτι του Παιδιού», παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία, συμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως η ανήλικη είπε την αλήθεια. Έγινε και ιατροδικαστική εξέταση και αναμένεται το πόρισμα, ενώ θα γίνουν και συγκριτικές εργαστηριακές εξετάσεις DNA σε ρούχα της 16χρονης και του συλληφθέντα.

Σε έρευνα στο σπίτι του στο Περιστέρι βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρικός υπολογιστής που εξετάζεται στα εργαστήρια, όπως και το κινητό του τηλέφωνο. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη σε ανακριτή. Συμφωνα με αστυνομιές πηγές αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

Exit mobile version