Συγκίνηση και θλίψη στην κηδεία του Ντίνου Καρύδη – Ποιοι βρέθηκαν στην τελετή

Η κόρη του ηθοποιού Σμαράγδα Καρύδη έφτασε στο σημείο με τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη όντας συντετριμμένη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου η νεκρώσιμος ακολουθία του Ντίνου Καρύδη στο Νεκροταφείο Ζωγράφου. Ο αείμνηστος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Πλήθος συγγενών και φίλων του ηθοποιού, αλλά και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου για να πει το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό.

Η κόρη του ηθοποιού Σμαράγδα Καρύδη έφτασε στο σημείο με τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη όντας συντετριμμένη από την απώλεια του πατέρα της, ενώ και η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου ήταν φανερά θλιμμένη.

Ποιος ήταν ο Ντίνος Καρύδης

Ο Ντίνος (Κωνσταντίνος) Καρύδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Οκτωβρίου του 1938. Ήταν Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Ήταν πατέρας της γνωστής ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όντας αριστούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών, ξεκίνησε σύντομα την καριέρα του στο θέατρο. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε πολλές κινηματογραφικές παραγωγές, καθώς και σε τηλεοπτικά προγράμματα.

κειμένου να πει το τελευταίο αντίο.

Στην εξόδιο ακολουθία, η κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη, μοιάζει απαρηγόρητη, ενώ συγκινημένος ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης, βρίσκεται δίπλα της και προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Το ζευγάρι, ντυμένο στα μαύρα, εισήλθε μαζί στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης που βρίσκεται στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Για τον Ντίνο Καρύδη, η μοναχοκόρη του, Σμαράγδα Καρύδη ήταν τα πάντα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που αναφερόταν σε εκείνη με λόγια αγάπης και τρυφερότητας.

Πηγή εικόνων: NDP

Exit mobile version