24 Ιουνίου, 2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ξεφτίλισε τον Σπύρο Παπαδόπουλο – «Ζητούσες χρήματα για να έρθεις καλεσμένος»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ξεφτίλισε τον Σπύρο Παπαδόπουλο – «Ζητούσες χρήματα για να έρθεις καλεσμένος»

«Τότε που κάναμε το πρωινό και σε καλούσαμε δεν ερχόσουν. Και δεν ερχόσουν και θα ήθελα να το πω, γιατί ζητούσες κάποια χρήματα»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» τη Δευτέρα (18/9) και ο Φώτης Σεργουλόπουλος τον ξεφτίλισε ολίγον τι, ρωτώντας τον γιατί ζητούσε χρήματα για να έρθει καλεσμένος.

«Τότε που κάναμε το πρωινό και σε καλούσαμε δεν ερχόσουν. Και δεν ερχόσουν και θα ήθελα να το πω, γιατί ζητούσες κάποια χρήματα. Ποιος ήταν ο λόγος;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε:

«Κράτησε ένα δύο χρόνια αυτό. Επειδή είχα έρθει κοντά με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος, με τα παιδιά, είχα δει μια συγκινητική τους παράσταση και ήταν πάρα πολύ ωραίο, πολύ δυνατό, μου είπαν τα προβλήματά τους και είπα να τους βοηθήσω. Καθιέρωσα αυτό για 1-2 χρόνια, όπου πήγαινα, είτε σε έντυπο είστε σε ηλεκτρονικό έπρεπε να πληρώνουν και να καταθέτουν κατευθείαν στον λογαριασμό του θεάτρου στα παιδιά.

Άλλοι δεχόντουσαν, άλλοι δεν δεχόντουσαν. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν η Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν στο Star τότε και με φώναξε. Είχε μαζέψει ένα εκατομμύριο δραχμές, πολλά λεφτά τότε».

«Εγώ πάντως τότε που δούλευα στο Mega, δεν έδωσαν και δεν ερχόσουν», είπε γελώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Για κάποιους μήνες τα πράγματα…» – Η σπάνια εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του

Ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 4/6 ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», μεταξύ άλλων, μίλησε για τον θάνατο του αδελφού του, αποκαλύπτοντας τον λόγο που είχε τσαντιστεί.

«Όταν έφυγε από τη ζωή ο αδελφός μου ήταν πολλά τα προβλήματα. Στην οικογένεια υπήρχε πολύ στοργή αλλά δεν μπορώ να πω ότι μετά τον θάνατο του ότι οι γονείς μας έγιναν πιο αυστηροί», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Για κάποιους μήνες τα πράγματα ήταν περίεργα αλλά μπορώ να πω ότι το κουβάλησαν καλά. Είχα τσαντιστεί τότε γιατί εγώ δεν πίστευα, είχα μια γιαγιά όμως που πίστευε πολύ και μου έλεγε “μην κάνεις έτσι ρε παιδί μου, τώρα είναι ένα αγγελούδι δίπλα στον θεό”. Τότε λοιπόν έλεγα, γιατί να μην πιστεύω ρε γαμώτο σαν την γιαγιά μου που τώρα είναι ευτυχισμένη. Ο θάνατος του αδελφού μου δεν με φόβισε, αντιθέτως ήμουν κασκαντέρ, σε ότι με τράβαγε πήγαινα», κατέληξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

Reduce bounce rates