Φανταστείτε δηλαδή να μην γ@μι@τ@ν ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Φανταστείτε δηλαδή να μην γ@μι@τ@ν ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Γράφει ο Παναγιώτης Παπανικολάου

Υπό την πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη ζήσαμε τα πάντα! Πανδημία, τραγωδίες, πολέμους, φυσικές καταστροφές! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε σύνθημα στα χείλη χιλιάδων Ελλήνων, αλλά όχι για λόγο που ο ίδιος θα ήθελε. Το «Μητσοτάκη γ@μ@@σ@@» έδινε και έπαιρνε! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως κατάφερε να θριαμβεύσει και στις δύο εκλογικές μάχες, τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη του εκλογή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να εξαφανίσει την αντιπολίτευση και να μην έχει αντίπαλο στις κάλπες. Τι και αν δύο μήνες πριν είχαμε μια από τις μεγαλύτερες Εθνικές Τραγωδίες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοίταξε στα μάτια τον Έλληνα πολίτη και ήταν ειλικρινής και δεν δίστασε να ζητήσει συγνώμη για τα μεγάλα του λάθη. Ήταν ο μοναδικός που ζήτησε ξεκάθαρα από τον καθένα μας την ψήφο μας για να κυβερνήσει. Οι υπόλοιποι; Έψαχναν ψήφους δεξιά (στην κυριολεξία) και αριστερά απλά για να συγκυβερνήσουν. Τι μήνυμα πέρασαν στους ψηφοφόρους; Ο ένας ήθελε να κυβερνήσει, ο άλλος απλά να μην κυβερνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκλογές Μητσοτάκης
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Η αποχή τεράστια. Ποιοι ήταν αυτοί που αποφάσισαν να μην κάνε στην κάλπη αλλά να πάρουν τους δρόμους για τις κοντινές παραλίες; Όσοι δεν ήθελαν να κυβερνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία αλλά ταυτόχρονα έβλεπαν πως δεν είχαν ΚΑΜΙΑ επιλογή για να συμβεί το αντίθετο! Οπότε αποφάσισαν να απέχουν.

Το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι μια νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ένας θρίαμβος του Κυριάκου Μητσοτάκη! Το «Μητσοτάκη γ@μ@@σαι» που έγινε viral, μετατράπηκε σε μια συμπάθεια που κατάφερε να βγάλει ο πρωθυπουργός απέναντι στη νεολαία! Την ίδια στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνώρισε την… ήττα του στις νεαρές ηλικίες, μέχρι και TikToker έγινε και κατάφερε να θριαμβεύσει! Την ίδια ώρα που ο ανταγωνισμός απλά κοιτούσε και είχε δεχτεί το εκλογικό αποτέλεσμα αμέσως μετά την πρώτη Κυριακή. Φανταστείτε δηλαδή να μην γ@μι@τ@ν ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Exit mobile version