2 Μαΐου, 2024

F*ck Jams: Η πιο σέξι λίστα του Playboy περιμένει να πατήσεις play

Μια μουσική λίστα που μιλάει για ζητήματα ταυτότητας, τη νέα σεξουαλικότητα και τα απαραίτητα τραγούδια για να υγρανθεί η ψυχή μας.

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται να λανσάρεις μια λίστα τραγουδιών. Ειδικά όταν αυτή ονομάζεται F*ck Jams. Χρειάζεται περισσότερη σκέψη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχει η απλούστερη λύση: δημιουργήστε μια λίστα με μουσική για τα προκαταρκτικά  και μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Ξεκινήστε με παλιά R&B κομμάτια για να φτιάξετε ατμόσφαιρα, βρείτε την ιδανική ακολουθία κομματιών για την ώρα του σεξ και ολοκληρώστε τη λίστα με τα αγαπημένα κομμάτια των Radiohead. Αλλά αυτό θα απαιτούσε να το θεωρεί και ο παρτενέρ σας όλο αυτό αποδεκτό. Και να μην κρίντζαρε ή στη χειρότερη να έριχνε tyn.

Η καλύτερη επιλογή ωστόσο για την λίστα Foreplaylist του Playboy ήταν να βρούμε κάποιον που να το έχει σκεφτεί το κόσνεπτ, να είναι ευάλωτος, να έχει ενσυναίσθηση, να είναι συνετός διότι ζούσε σε μια εποχή που όλοι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα πράγματα που μοιράζονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ashnikko είναι το πρόσωπο που επιλέξαμε για το λανσάρισμα μας. Είναι ακριβώς η καλλιτέχνης που χρειαζόμαστε τώρα.

Η 24χρόνη Λονδρέζα έχει μια έμφυτη ικανότητα να μιλήσει για βαθιά προσωπικές αλήθειες στην ίδια αναπνοή που σας υπενθυμίζει ότι “ζωγράφισε ένα πουλί (πέος) σε όλες τις φούτερ σας” σε μια κρίση οργής μετά το χωρισμό. Η αμφιφυλόφιλη Ashnikko παίρνει ίση χαρά εξυψώνοντας και εξαϋλώνοντας πρώην συντρόφους, αλλά πάντα με μια υποκείμενη αυτογνωσία που αποκαλύπτει συναισθηματική ωριμότητα που δεν συνάδει με την ηλικία της.

Η κοπέλα με τα μπλε μαλλιά και τη λατρεία για το anime μάχεται την πατριαρχία με την sex positive κουλτούρα της. Δεν κατηγοριοποιείται εύκολα σε μουσικά είδη και νιώθει άνετα ως hip hop dominatrix όπως ακούγεται στο κομμάτι με την Grimes γύρω από τη διάλυση μιας γυναικείας φιλίας (Cry). Οι θρασύτατοι, ασυγχώρητα ειλικρινείς στίχοι της για το σεξ, τη μισογυνία στη μουσική βιομηχανία και τις παγίδες μιας ψηφιακής πρώτης κουλτούρας (παρούσα στο νέο mixtape της, Demidevil) φανερώνουν ένα συναρπαστικό συνδυασμό χιούμορ και ατρόμητου χαρακτήρα που την κάνουν το τέλειο άτομο για να συζητήσει τις λίστες για το pregame , τη χαρά των ερωτικών παιχνιδιών και τις ιδιαιτερότητες της παρουσίασης τους στα μίντια. Αν είστε εξοικειωμένοι με τη μουσική της, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δημιούργησε ένα μίγμα που είναι παιχνιδιάρικο και γλυκό, σαγηνευτικό και αποπλανητικό. Δεν είναι μικρό κατόρθωμα.

Charlotte Rutherford

Πώς κατέληξε σε αυτή τη λίστα; Σκεφτόμουν τραγούδια που με κάνουν να νιώθω σέξι. Δεν είναι καν απαραίτητα για το σεξ. Είναι περισσότερο για το συναίσθημα που αισθάνομαι όταν μου αρέσει ένα τραγούδι. Είναι σχεδόν σαν να με ερεθίζουν. Όταν ακούς ένα τραγούδι και λες, “Ω, ναι. Αυτό το τραγούδι με κάνει να νιώθω τόσο υγρή στην ψυχή μου.” Γι’ αυτό μιλάω. Μου αρέσουν όλα τα τραγούδια μου για να νιώσω υγρή στην ψυχή μου. Οι γυναίκες μιλούν και την ιδιοκτησία της σεξουαλικότητάς τους. Άκου το τραγούδι της Megan Thee Stallion. Ακόμα σκέφτομαι τη σεξουαλικότητά μου και μαθαίνω νέα πράγματα για την ευχαρίστηση μου και το σώμα μου. Ξέρεις, απλά μαθαίνω για τον εαυτό μου όλη την ώρα. Είναι ωραίο να ακούω τραγούδια και να βλέπω ποπ σταρ να μιλούν για την κουίρ φάση τους. Σε ποιο από τα τραγούδια μου νομίζω ότι ο κόσμος θα κάνει σεξ; Νομίζω στο “Halloweenie”.