Έξαλλος ο Βαλάντης: Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες, παιδιά – BINTEO

Έξαλλος ο Βαλάντης: Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες, παιδιά

Για τις φήμες που τον θέλουν να είναι μαζί με την Πόπη Μαλιωτάκη μίλησε ο Βαλάντης.

«Με την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Η γυναίκα ανέβασε ένα στόρι στο Instagram τραγουδώντας ένα τραγούδι μου από την Βαρκελώνη και πάντα τα κάνω αυτά μια κοινοποίηση. Απλά δεν μου άρεσε ο τίτλος της είδησης, «η νέα σχέση της showbiz». Όχι δεν μπορείτε, παιδιά, να το κάνετε αυτό. Εκθέτετε ανθρώπους, εκθέτετε οικογένειες, εκθέτετε παιδιά», ανέφερε στο MEGA ο τραγουδιστής, ενώ για την προηγούμενη σχέση του είπε:
«Βεβαίως και έχω ερωτευθεί πολύ. Έχω πέσει και στα πατώματα πριν περίπου τεσσεράμισι χρόνια για την προηγούμενη μου σχέση, την Κατερίνα. Δυστυχώς αυτή η σχέση δεν… πέρασε με έρωτα, γιατί δεν ερωτεύθηκα έπειτα από την Κατερίνα. Απλά μπήκα σε μια σχέση στην οποία προσπαθούσα να ξεπεράσω την προηγούμενη. Ήταν λάθος και μου κόστισε περισσότερο».
Τέλος, ο Βαλάντης μίλησε για το αν ένιωσε ποτέ σταρ: «Ένας άνθρωπος που γεννιέται σταρ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του. Δηλαδή ζω και δεν καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να με κοιτάξει ή να μου πει κάτι. Δεν την ψώνισα ποτέ. Νομίζω πως την ψωνίζουν άνθρωποι που δεν είναι σταρ ή προσπαθούν να γίνουν».

 3,096 total views,  2 views today

.