2 Μαΐου, 2024

Eurovision 2021, Νίκος Γκάνος: Γιατί έξαλλος ο τραγουδιστής με την ΕΡΤ!

Eurovision 2021, Νίκος Γκάνος: Γιατί έξαλλος ο τραγουδιστής με την ΕΡΤ!

Ξέσπασε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Γκάνος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΡΤ για την τελική πεντάδα υποψηφίων, που θα διαγωνιστεί για να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision!

Σύμφωνα λοιπόν με την ΕΡΤ, οι πέντε καλλιτέχνες που θα αναμετρηθούν για να κερδίσουν την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού είναι οι: Αμάντα Γεωργιάδη, Good job Nicky, Ηλίας Κόζας, Joanna Drigo και Lou Is

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων, ο τραγουδιστής Νίκος Γκάνος εμφανώς εκνευρισμένος, έκανε μια ανάρτηση στα story του Instagram μιλώντας για μεροληψία και άνιση μεταχείριση των υποψηφίων!

Συγκεκριμένα ο ερμηνευτής έγρραψε:

«Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με “αυτόν”, εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο»