24 Μαΐου, 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Παπαδόπουλος – Αγωνία για την υγεία του

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Αγωνία για την υγεία του

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Παπαδόπουλος – Αγωνία για την υγεία του

Τι συνέβη;

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο είχε διακομιστεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με την αγωνία να επικρατεί για την υγεία του, ζώντας ακόμη μια μεγάλη περιπέτεια.

Για την ζωή αρκετά περιστατικά έχουν βγει στην φόρα, όπως άλλωστε για κάθε αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία, όπως άλλωστε και η περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και κατάφερε να τον κερδίσει.

Αυτό που ποτέ κανείς δεν έμαθε ήταν ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πριν από ακριβώς 10 χρόνια και λίγο έλειψε να του στερήσει την ζωή! Ήταν Σεπτέμβριος του 2010 όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην μηχανή του με αποτέλεσμα να παρασύρει τον παρουσιαστή και να τον στείλει στο… Ασκληπιείο της Βούλας.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του «Στην Υγειά Μας» έκανε πρόβες στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» και στη συνέχεια πήγε για φαγητό με συνεργάτες του στην Κυψέλη.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Αγωνία για την υγεία του

Μετά την έξοδο, ο ηθοποιός είχε ξεκινήσει με την μηχανή του για το σπίτι του στη Βούλα, όταν στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην μηχανή του ηθοποιού. Ο Παπαδόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταθέσει όλες τους τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για μερικούς μήνες.

Ευτυχώς μετά από χρόνια το τροχαίο αυτό αποτελεί μόνο μια δυσάρεστη ανάμνηση και τίποτα παραπάνω.

Reduce bounce rates