25 Απριλίου, 2024

ΗΠΑ: Εκτροχιασμός τρένου στο Κάνσας – Φόβοι για πολλούς νεκρούς

ΗΠΑ: Εκτροχιασμός τρένου στο Κάνσας – Φόβοι για πολλούς νεκρούς

Τραγωδία!

ΗΠΑ: Τρένο που πήγαινε από το Σικάγο στο Λος Άντζελες εκτροχιάστηκε στο Κάνσας του Μιζούρι με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για πολλούς νεκρούς. Στο τρένο επέβαιναν 243 άτομα, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Πολλοί από τους επιβάτες έβγαιναν από τα σπασμένα παράθυρα του τρένου, έντρομοι μετά το ατύχημα. Οι εικόνες που έχουν αναρτηθεί στα social media είναι σοκαριστικές.

 Εκτροχιασμός τρένου στο Κάνσας

Η δημοσιογράφος Νάιλα Μπάρτον, η οποία βρισκόταν σε ξεχωριστή αμαξοστοιχία της Amtrak που αναχωρούσε από το Αλμπουκέρκ, λέει ότι ενημερώθηκε για τους πιθανούς θανάτους και τραυματισμούς από μέλος του προσωπικού που μπήκε στο βαγόνι της για να ανακοινώσει την καθυστέρηση που προκλήθηκε από το περιστατικό.

Ανατριχιαστικό βίντεο: Τελευταία στιγμή έσωσε το παιδί από το τρένο

Ένας υπάλληλος στη Σιδηροδρομική εταιρεία της Ινδίας έσωσε ένα παιδάκι που είχε πέσει στις ράγες, λίγο πριν το κτυπήσει το διερχόμενο τρένο.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έσωσε ένα παιδάκι από το διερχόμενο τρένο, ένας υπάλληλος στον σιδηροδρομικό σταθμό Βανγκάνι στη Βομβάη.

Το παιδί έπεσε από την αποβάθρα στις ράγες, ο κηδεμόνας του, τού έκανε νόημα και του φώναζε να ανέβει, αλλά δεν μπορούσε.

Ο υπάλληλος, όπως θα δείτε και στο βίντεο, που ανέβασε η ίδια η εταιρεία για να τον επαινέσει, τρέχει και τελευταία στιγμή ανεβάζει το παιδάκι στην αποβάθρα και ανεβαίνει κι αυτός, πριν περάσει το τρένο από μπροστά τους.

Το υπουργείο επαίνεσε τη γενναιότητα του εργαζόμενου, Μαγιούρ Σελκέ, ενώ έγραψε στο tweet: «Χαιρετίζουμε το υποδειγματικό θάρρος και την κορυφαία αφοσίωση στο καθήκον του».