5 Ιουλίου, 2024

Ερωτευμένη με πασίγνωστη ηθοποιό του Χόλιγουντ η Άννα Βίσση: «Είναι η αγαπημένη μου»

Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η τραγουδίστρια

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Kim Cattrall, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Sex and the City», όπου υποδύθηκε την «Σαμάνθα», έδωσε το «παρών» στο opening party ξενοδοχείου στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος. Στον χώρο βρισκόταν επίσης η Άννα Βίσση, με τη συνάντησή τους να είναι… εκρηκτική.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ γνωριζόταν από πριν με την Kim Cattrall, καθώς έχουν μία κοινή φίλη, την Patricia Field. Η σχεδιάστρια ήταν και ενδυματολόγος της σειράς «Sex and the City», και κάπως έτσι έτυχε να κάνει τη γνωριμία ανάμεσα στη «Σαμάνθα», αλλά και στην Άννα Βίσση, η οποία δήλωσε… fan!

Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Άννα Βίσση

Οι δυο γυναίκες αφέθηκαν και χάρηκαν τον ήλιο, χορεύοντας, με την Άννα Βίσση να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της για αυτή τη συνάντηση. Μάλιστα, στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, αποκάλυψε πως τη λάτρεψε ιδιαίτερα, βλέποντας τη σειρά που πρωταγωνιστούσε. «Η αγαπημένη μου από το Sex and the City», έγραψε η Άννα Βίσση σε ανάρτηση που δημοσίευσε από το πάρτι ξενοδοχείου. Δείτε τις φωτογραφίες με την Kim Cattrall:

 

Ερωτευμένη με πασίγνωση ηθοποιό του Χόλιγουντ η Άννα Βίσση

 

Η σταρ ξεκίνησε τις διακοπές της

Η Kim Cattrall συνεχίζει τις διακοπές στη χώρα μας, ενώ και η Άννα Βίσση περνάει χαλαρές στιγμές αυτή την περίοδο. Πριν από λίγες μέρες είχε ανεβάσει φωτογραφίες από την πολυτελή πισίνα της στην Εκάλη, εκεί όπου χαλαρώνει όταν θέλει να απομακρυνθεί λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας, φορώντας ένα μαύρο, σέξι μπικίνι.

Το εντυπωσιακό beach look της ολοκληρώθηκε με κομψά γυαλιά ηλίου και διακριτικά κοσμήματα, που αναδείκνυαν την γοητεία της. Η Άννα Βίσση έχει υποδεχτεί για τα καλά το καλοκαίρι, δείχνοντας με κάθε τρόπο πόσο λατρεύει τον καυτό ήλιο και τις δροσερές βουτιές στην πισίνα της.

Reduce bounce rates