20 Ιουνίου, 2024

Μετανιωμένος ο Νίκος Αναδιώτης: «Είμαι κατά της σ@ξου@λικής πράξης εκτός γάμου – Έχω αμαρτήσει κι εγώ»

«Όχι στα ανοιχτά σύνορτα – Δε θεωρώ τον εαυτό μου ακροδεξιό»

Ο Νίκος Αναδιώτης φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουνίου στο πλατό του T-live και μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου για την εκλογή του με το κόμμα «Νίκη» στις Ευρωεκλογές 2024.

«Δεν έχω πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, έχω πει για την ομοφυλοφιλική πράξη, όπως θεωρώ και για την ετεροφυλοφιλική πράξη. Εγώ σε αυτό πιστεύω», με την Τατιάνα Στεφανίδου να τον ρωτά: «Πριν παντρευτείτε τη σύζυγό σας, είχατε άλλες σχέσεις;»

«Αμάρτανα. Εγώ δεν ρίχνω κανέναν λίθο. Κι εξακολουθώ να είμαι αμαρτωλός. Δεν είναι η μοναδική αμαρτία, υπάρχουν και χειρότερες» απάντησε ο Νίκος Αναδιώτης στο T-live.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για άλλη δήλωσή του ότι «θέλει τώρα να μάθει πώς λειτουργεί το Ευρωκοινοβούλιο», επεσήμανε: «Ξέρει κάποιος που δεν έχει πάει εκεί πώς λειτουργεί; Στη θεωρία όλοι μπορούμε να απαντήσουμε. Ούτε την οδό δεν ξέρω. Θα έπρεπε;

Δε μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα τι έχω να προσφέρω στην Ευρωβουλή. Θα ήταν ένα ψέμα. Ο λόγος που επέλεξα να συστρατευτώ με τη Νίκη, ήταν για να βοηθήσω το ίδιο το κίνημα πρωτίστως.

Χωρίς να βάλω σαν προτεραιότητα το δικό μου πρόσωπο να φτάσει στις Βρυξέλλες. Ήμουν εξ αρχής ξεκάθαρος σε αυτήν την τοποθέτησή μου. Δεν έχω τόση χαρά όσο νομίζουν κάποιοι. Δεν μου αρέσει η μοναξιά, θα προτιμούσα να έχουν βγει δύο ονόματα από το ψηφοδέλτιο. Ας ήταν ένας άλλος με έναν άλλο».

Ευρωεκλογές 2024: Πανηγυρικό το κλίμα στην Νίκη από τον Δημήτρη Νατσιό – «Θα υπερασπιζόμαστε τα δίκαια των Ελλήνων και στην Ευρώπη»

Ο Δημήτρης Νατσιός αναφέρθηκε στα πολύ καλά ποσοστά της Νίκης στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση για τις Ευρωεκλογές, με το κλίμα στο κόμμα του να είναι αρκετά πανηγυρικό.

Ο πρόεδρος της Νίκης επεσήμανε, ότι το κόμμα του θα υπερασπιστεί τα δίκαια των Ελλήνων και στην Ευρώπη, προσβλέποντας σε άνοδο των ποσοστών του στις επόμενες εκλογές.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Νατσιού για τις Ευρωεκλογές

«Θα συνεχίσουμε με σθένος και με συνέπεια και με σοβαρότητα να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια του ελληνικού λαού, όχι μόνο μέσα στο κράτος αλλά από αύριο και μέσα στην Ευρώπη» είπε ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» Δημήτρης Νατσιός, για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Δεν παρέλειψε ωστόσο, να μιλήσει για τη μεγάλη αποχή. «Θέλω να στηλιτεύσω κάτι το οποίο μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, έχουμε μία τεράστια αποχή, η τελευταία μέτρηση έδειξε πάνω από 60%. Αυτό είναι μια μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης η οποία ουσιαστικά, εμμέσως πλην σαφώς, υποβάθμισε αυτή την αποχή» είπε ο κύριος Νατσιός.

Και κατέληξε: «Η Νίκη λοιπόν, σιγά και σταθερά, ανεβαίνει με δυναμισμό και πιστεύουμε στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να είναι πολύ υψηλότερα τα ποσοστά μας».

Reduce bounce rates