19 Απριλίου, 2024

Έριξε τα «καρφιά» της η Μάρα Ζαχαρέα – «Οι δεινόσαυροι της τηλεόρασης δεν…»

Έριξε τα «καρφιά» της η Μάρα Ζαχαρέα – «Οι δεινόσαυροι της τηλεόρασης δεν…»

Η όλο νόημα δήλωση της δημοσιογράφου

Η Μάρα Ζαχαρέα που μετρά αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης δελτίων ειδήσεων, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό μεσημεράκι” και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τη δική της σχέση με την κάμερα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα της βήματα. Με την ευκαιρία, δείτε το μήνυμα της δημοσιογράφου για τις εκλογές.

«Είναι πολλά χρόνια πια που δεν τρελαίνομαι με το γυαλί. Στην αρχή, να μη σου πω ψέματα, μου άρεσε. Από ένα σημείο και μετά όμως ένιωσα ότι είναι κάτι ωραίο, ευχάριστο, που το έχω χορτάσει, έχω δώσει αυτά που ήταν να δώσω, δε περιμένω κάτι, τι, να γίνω γνωστή; Το πίσω κομμάτι, της διεύθυνσης το κάνω πολύ λίγα χρόνια, το κάνω πέντε χρόνια, και το βρίσκω πιο δημιουργικό. Αν είχα να διαλέξω κάτι από τα δυο, θα διάλεγα τη διεύθυνση» ανέφερε αρχικά η Μάρα Ζαχαρέα.

«Καθώς περνάνε τα χρόνια, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να φεύγουμε και από το γυαλί, να δίνουμε ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους. Όλοι λένε ναι, να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους αλλά, στην πραγματικότητα, τα δεινοσαυράκια δε τους αφήνουν. Εγώ αυτό το είχα αντιμετωπίσει όταν ξεκίνησα την τηλεόραση. Ξεκίνησα από το πολιτικό ρεπορτάζ. Δε μου δίνανε πουθενά να πάω να κάνω κάτι.

Το επιχείρημα ήταν επειδή ήμουν καινούργια, επειδή ήμουν μικρή, επειδή δεν ήξερα… Αλλά εδώ, υπάρχει ένα εύλογο ερώτημα, “αν δε μου δώσεις τη δυνατότητα να το κάνω, πως θα μάθω;”.

Πώς θα γίνει: Θα ξυπνήσει ο άλλος μια μέρα, θα πέσει μέσα στο στούντιο και θα έχει την εμπειρία μιας παρουσιάστριας 20 ετών αν δεν του έχεις τη δυνατότητα να το κάνει;» πρόσθεσε στη συνέχεια η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Δύσκολες ώρες για τη Μάρα Ζαχαρέα: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά η Μάρα Ζαχαρέα, καθώς το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί την κρατά μακριά από το δελτίο ειδήσεων του Star.

Η anchorwoman του Star απουσίαζε την Παρασκευή από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και όπως όλα δείχνουν, θα λείπει και σήμερα. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο προκλήθηκε χαμός στο κανάλι με τη δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η Μάρα Ζαχαρέα έπαθε μία φλεγμονή με το μάτι της, πιθανότατα από το μακιγιάζ. Το μάτι της είναι αρκετά πρησμένο με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια να έχει ενοχλήσεις.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην παρουσία της την Τετάρτη 10 Μαΐου στο debate των πολιτικών αρχηγών, και όπως είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, πιθανότατα να πάει άβαφη, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις απαγορεύεται το make up.