25 Απριλίου, 2024

Αποκαλυπτικός ο Στάθης Σχίζας: «Με την Αλεξάνδρα δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι…»

Αποκαλυπτικός ο Στάθης Σχίζας: «Με την Αλεξάνδρα δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι…»

«Δεν βάζω ταμπέλα ότι τότε θα ερωτευτώ και θα προχωρήσω»

Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο νικητής του Survivor 5 εδώ και αρκετές εβδομάδας μένει μόνος στο σπίτι, αφού η πρώην σύντροφός του μετά το χωρισμό βρήκε νέο διαμέρισμα και μάλιστα με ασύλληπτη θέα όλη την Αθήνα.

Οι δηλώσεις του Σχίζα για τη ζωή του μετά το χωρισμό

«Ως ελεύθερος πολιορκημένος ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου πραγματικά, το πώς θα εξελιχθώ, με τη σχολή μου, με την οικογένειά μου, με τους φίλους μου. Είμαι μια χαρά» ανέφερε αρχικά.

«Δεν βάζω ταμπέλα ότι τότε θα ερωτευτώ και θα προχωρήσω. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν κυνηγάω κάτι», είπε στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα.

«Με την Αλεξάνδρα δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι μετά τον χωρισμό μας, κρατάμε μια επαφή, αλλά φίλοι δεν νομίζω πως μπορούμε να γίνουμε», είπε σχετικά με τις σχέσεις τους μετά τον χωρισμό.

«Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο είναι ανάλογα τις καταστάσεις και τον άνθρωπο. Προς το παρών είναι νωρίς να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο, έχω βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου», απάντησε στην ερώτηση αν είναι έτοιμος για μια νέα σχέση.

«Στο βίντεο στον Παρνασσό ήμουν με…» – Έσπασε τη σιωπή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το χωρισμό για τις φήμες περί τρίτου προσώπου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, λίγο πριν έρθει στο φως το γεγονός πως με τον Στάθη Σχίζα έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Μπορεί να έχουν δηλώσει πως έχουν πολύ καλές σχέσεις ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να ήταν η αφορμή για να σβηστούν… φωτογραφίες, likes και tags από τα προφίλ τους.

Διαβάστε τη συνέχεια