Επίσημη πρεμιέρα για ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΥ – -100 παραστάσεις – Τρίτη σεζόν- 2ος χρόνος!

Επίσημη πρεμιέρα για ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΥ

100 παραστάσεις –

Τρίτη σεζόν- 2ος χρόνος!

Τρίτη σεζόν 100 παραστάσεις, ανανεωμένη εκδοχή και οι Θεατρίνων Θεατές στο φιλόξενο studio Κυψέλης γιόρτασαν την πιο μεγάλη -ίσως- επιτυχία τους!

Επίσημη πρεμιέρα χθες και ο Γιώργος Χρονάς μετά το τέλος της παράστασης έγραψε: “Είδα :Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρεη , στην διασκευή του Τζον Όσμπορν στο Studio Κυψέλης, Σπετσοπούλας 9 στην Κυψέλη. Υπέροχη παράσταση. Τολμηρή όσο πρέπει. Κάθε Δευτέρα Τρίτη”

Ένας χρόνος παραστάσεων και μια παράσταση που αγαπήθηκε πολύ από κοινό και κριτικούς! Ασταμάτητα μπράβο και 8 αυλαίες αντάμειψαν τους δημιουργούς χθες βράδυ. Θεατρική μυσταγωγία και μια αλησμόνητη βραδιά, που προλόγισε ο θεατρολόγος- συγγραφέας Κωνσταντίνος Μπούρας, μπρος σ’ ένα κατάμεστο θέατρο.

Ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν το Studio Κυψέλης & την ομάδα ο Γιώργος Χρονάς, η Λεία Βιτάλη, ο Κώστας Μεσσάρης, η Χάρις Συμεωνίδου, η Όλγα Μουργελά, ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο Γιώργος Λειναρίτης, ο Άγγελος Μαρίνος, η Έφη Χατζούλη, ο Γιώργος Δήμου, η Ιωάννα Προσμίτη κ.α.

Χαρακτηρίστηκε μια από τις καλύτερες παραστάσεις της περσυνής χρονιάς , συνέλεξε εξαιρετικές κριτικές & συνεχίζει κάθε Δευτέρα & Τρίτη 21.00 μ.μ., τα sold out συνεχίζουν! Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ στην εκδοχή Osborne, από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Wilde, επιστρέφει για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο στο σπίτι του, το Studio Κυψέλης, από τους Θεατρίνων Θεατές , που πρώτοι το έφεραν στην Ελλάδα.

Με έναν υπέροχο θίασο, την Καίτη Ιμπροχώρη επί σκηνής και τον Αντρέα Ζαχαριάδη Ντόριαν, κρατήσεις – πληροφορίες 210 8819571 Fotos πρεμιέρας Χρήστος Λουκάκης – Ζωή Τριανταφυλλίδη.

 

 1,230 total views,  2 views today

.