21 Φεβρουαρίου, 2024

Επιμένει η Μαρία Ιωαννίδου: «Αν ένα παιδί υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι ποιος θα το θηλάσει; Εμείς έχουμε και τα εργαλεία μας. Εκείνοι τα έχουν;»

«Αυτό θα γίνεται; Δεν είναι φυσιολογικό!»

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και επέμεινε στις απόψεις της για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. «Αν ένα παιδί υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι ποιος θα το θηλάσει; Εμείς έχουμε και τα εργαλεία μας. Εκείνοι τα έχουν;» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή χορεύτρια.

«Οι γονείς είναι πρότυπα, οπότε δεν ακούμε τους γονείς μας; Πολλές φορές δεν τους ακούμε και μακάρι και σε αυτή την περίπτωση να μην τους ακούσουμε. Από εκεί και έπειτα οι ρόλοι είναι διαφορετικοί, άλλο η μαμά, άλλο ο μπαμπάς. Δεν μπορείς να κάνεις τον ίδιο ρόλο. Αν ένα παιδί υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι ποιος θα το θηλάσει; Εμείς έχουμε και τα εργαλεία μας. Εκείνοι τα έχουν; Να προσέξουμε λίγο.

Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη να μου πουν να υιοθετήσω ένα παιδί που είναι φτωχό, δεν έχει να φάει, από την Αφρική. Εγώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα πρότυπα. Είναι το πρότυπο, για αυτό λέω 80% θα γίνουν και τα παιδιά ομοφυλόφιλα. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Έχουμε αρχές, πάμε προς τα πίσω; Στον Μεσαίωνα; Άμα συμβεί και πάρουν ένα παιδί, δεν θα πάρουν κι άλλοι; Αυτό θα γίνεται; Δεν είναι φυσιολογικό!» τόνισε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Λύγισε» η Μαρία Ιωαννίδου: «Αυτή μου έφαγε όλη την περιουσία – Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά…»

Η Μαρία Ιωαννίδου, το πρωινό του Σαββάτου παραχώρησε συνέντευξη στο «Δύο στις 10» στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε στην οικονομική της καταστροφή και την διαχείριση της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε πως «τα πήρα με τόκο από τη ζωή και πάντα τα παίρνω. Τώρα, όμως, μου έφαγαν όλη την περιουσία μου. Μία δήθεν φίλη και συνεργάτης μου. Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά, μου τα έφαγε εν ψυχρώ. Θα μπορούσα να την πάω στο δικαστήριο και τώρα το λέω για να το ακούσει εκείνη».

«Φιλοχρήματη δεν είμαι, όχι, αλλά έχω μάθει από μικρή να έχω κάποια άνεση και κάνω ωραία πράγματα. Κατ’ αρχήν να πω το πω ελαφρό πως μ’ αρέσει να είμαι κομψή, να αγοράζω ρούχα και να ντύνομαι. Μου δίνει χαρά αλλά το δεύτερον είναι να αγοράζω βιβλία».

«Δεν είμαι των μπιζού και αυτά που είχα τα πούλησα με αυτή την ατυχία. Τα πούλησα όλα, παιδιά. Και σπίτι και μπιζού για να βγάλω λεφτά γιατί με χρέωνε στο όνομα μου και είχα μια σχολή στη Γλυφάδα και μια εδώ. Με χρέωνε στο όνομα μου, ακόμα και το ταξί που θα έπαιρνε το χρέωνε σε εμένα» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Ιωαννίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.