19 Μαρτίου, 2024

Έμειναν όλοι «κόκκαλο» με την Ανθή Βούλγαρη: «Μου έκλεβε τα εσώρουχα…»

Έμειναν όλοι «κόκκαλο» με την Ανθή Βούλγαρη: «Μου έκλεβε τα εσώρουχα…»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Η Ανθή Βούλγαρη βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για μια προσωπική της ιστορία, με αφορμή μια παράξενη κλοπή στο Κιάτο, αφήνοντας «κόκκαλο» όσους βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής της.

Ήταν η περίοδος, μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος είχε πρωτοέρθει στην Αθήνα και έμενε σε ένα ισόγειο στη Βούλα.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη, που προηγουμένως προχώρησε σε μια αποκάλυψη, είπε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Μη γελάς, το έχω πάθει κι εγώ αυτό. Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα έμενα σε ένα ισόγειο στη Βούλα. Ήταν ο κοινόχρηστος διάδρομος και το δικό μου το βεραντάκι. Πού να απλώσω η γυναίκα τις κάλτσες και τα εσώρουχα;».

Στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη: «Άρχισα να παρατηρώ ότι κάτι γίνεται. Λέω εγώ: πάει, χάθηκαν οι κάλτσες. Δεν φημίζομαι και για τη νοικοκυροσύνη μου. Μόνη μου εδώ στην Αθήνα πρώτη χρονιά με είχε πάει τρεις και μία, καταλαβαίνεις. Παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία, λέω: “γεια σας, μου κλέβουν τα εσώρουχα”. Έστειλαν περιπολικό οι άνθρωποι να δουν τι γίνεται. Μου τα έκλεβε ένας γείτονας. Είναι φρικτή εμπειρία, δεν ξέρεις τι γίνεται… Έμενα σε 40 τ.μ. Ο άλλος γιατί πάει να βάλει χέρι στην περιουσία σου. Εκτός ότι είναι κλοπή, είναι διεστραμμένη κλοπή».