29 Μαρτίου, 2024

«Έμεινα σε 5άστερο ξενοδοχείο και πλήρωσα…» – Αποκαλύψεις της Ιωάννας Τούνη για την χλιδή στο Ντουμπάι

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η Ιωάννα Τούνη, η οποία αναφέρθηκε στο ταξίδι στο Ντουμπάι και το πόσο αυτό της στοίχισε, επιθυμώντας να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη: Πόσα ξόδεψε τελικά στο Ντουμπάι;

Συγκεκριμένα, η ξανθιά καλλονή, που εθεάθη μέχρι και να ποζάρει στις χλιδάτες παραλίες της περιοχής, ανέφερε πως όσο καιρό έμεινε στο Ντουμπάι ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.000 ευρώ (εν μέσω κρίσης και κορωνοϊού), και μάλιστα όπως τόνισε θα μπορούσε αυτό το ποσό να ήταν μεγαλύτερο εάν δεν έκανε promote τα καταστήματα που πήγε, γλυτώνοντας έτσι αρκετά λεφτά, προσθέτοντας πως έμεινε σε 5άστερο ξενοδοχείο.

Ιωάννα Τούνη κόστος Ντουμπάι

Πρόκειται, φυσικά, για μια τοποθέτηση που αναμένεται να προκαλέσει, με την Τούνη να ξανά μπαίνει στην διαδικασία να μην εξετάσει τισυνέπειες των πράξεων της(όπως έχει κάνει στο παρελθόν πολάκις) και να μπαίνει ξανά στο επίκεντρο.

Ιωάννα Τούνη ξενοδοχείο Ντουμπάι

Ιωάννα Τούνη: Σπάει πιάτα στο Ντουμπάι και ξεφαντώνει σε ελληνικό μαγαζί (Video)

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται εδώ και μέρες στο Ντουμπάι, όπου ταξίδεψε με αφορμή την ονομαστική της γιορτή. Αν και πολλές ήταν οι αντιδράσεις για τους εγχώριους celebrities που ταξίδεψαν -κυρίως για την αλλαγή του χρόνου- στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η γνωστή instagrammer δε φαίνεται να «μασάει»

Έτσι, βρέθηκε με τις φίλες της σε κλαμπ που διοργάνωνε ελληνικό γλέντι. Όπως φαίνεται στα βίντεο που ανέβασε στα stories η Ιωάννα Τούνη, τα κορίτσια διασκέδασαν με την ψυχή τους και στο τέλος έσπασαν και πιάτα!

Ιωάννα Τούνη τώρα «έρχεται ο σεΐχης να στο βάλει…»

Για ακόμα μία φορά η Ιωάννα Τούνη μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε εμετικά σχόλια στο Instagram που θίγουν την προσωπικότητα και την ηθική της.

Η πολυσυζητημένη instagrammer πέρασε την ονομαστική της γιορτή στο Ντουμπάι με τη συνέταιρο και κολλητή της φίλη, με τις φωτογραφίες στα social media να δίνουν και να παίρνουν.

Στην τελευταία εξ’ αυτών, η Τούνη απεικονίζεται ξαπλωμένη στην άμμο της ερήμου με σαφώς πρ0κλητικό για τα δεδομένα της χώρας ντύσιμο, σε μία λήψη που ξεπέρασε τα 100.000 likes σε μερικές ώρες.

«Τώρα έρχεται ο σεϊχης να στο τοποθετήσει», έγραψε άνδρας χρήστης των social media, με την Ιωάννα να μην χάνει χρόνο και να «χτυπά» με απάντηση – όλεθρο.

Δείτε τη φωτογραφία και την απάντησή της στο Athensmagazine.gr:

Σχόλιο Τούνη