28 Φεβρουαρίου, 2024

Ελπίδα: Υπέστη έμφραγμα λίγες μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της – «Φοβήθηκα γιατί άκουγα τους γιατρούς να λένε…»

Ελπίδα για το σοβαρό έμφραγμα που υπέστη: «Τη γλίτωσα παρά τρίχα»

Το περασμένο καλοκαίρι, η Ελπίδα «έχασε» το σύζυγό της από ανακοπή καρδιάς. Η τραγουδίστρια δεν άντεξε τη στενοχώρια και ένα μήνα μετά, έπαθε έμφραγμα. «Αισθάνθηκα τρελό πόνο στο στήθος ξαφνικά, ίδρωνα και πονούσα φρικτά. Ειδοποίησα τον γιατρό, ήρθε το ασθενοφόρο, με πήρε και πήγαμε στο νοσοκομείο και παρά τρίχα τη γλίτωσα. Έβαλα τρία στεντ» αποκάλυψε, αρχικά, η ίδια στη Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα «ΟΝ Time».

Στη συνέχεια, ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες. «Είχε πεθάνει ο σύζυγός μου και πήγα στην τράπεζα να διεκπεραιώσω κάποια πράγματα και κάποια στιγμή γύρισα σπίτι φουλ από στενοχώρια. Πονούσα αριστερά, άρχισα να ιδρώνω και πήρα τους γιατρούς SOS. Εκείνος κατάλαβε ότι ήταν έμφραγμα και μου είπε “πηγαίνετε στο νοσοκομείο, μην καθυστερείτε καθόλου”. Πήρα το γιατρό μου και μου έστειλε από το Ιασώ ασθενοφόρο. Τι να κάνουμε, η ζωή τα έχει αυτά. Τώρα αισθάνομαι καλά».

Φοβήθηκε για τη ζωή της; «Φοβήθηκα γιατί άκουγα τους γιατρούς να πανικοβάλλονται και να λένε στα παιδιά μου “θα σας πούμε σε λίγο, θα σας πούμε σε λίγο”. Και τα παιδιά μου κλαίγανε σε μια γωνιά» απάντησε.

Κλείνοντας, εξομολογήθηκε ότι της λείπει ο σύζυγός της. «Ήμασταν μαζί 45 χρόνια. Είχαμε πάει στο εξοχικό μας στο Πόρτο Ύδρα για να ξεκινήσουν οι διακοπές μας τον Ιούλιο του 2023 και από τη μια γεφυρούλα ήθελα να βγω στην άλλη για να τον πάρω με το αυτοκίνητο να πάμε στην Ερμιόνη. Την ώρα που έφτασε στο αυτοκίνητο, να μπει στην πόρτα, μου λέει: “Δεν νιώθω…”. Δεν πρόλαβε να το πει, έμεινε στα χέρια μου. Αυτή η στιγμή δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. O Στάθης πάντα έλεγε: “Θέλω να φύγω γρήγορα, να μην αρρωστήσω”. Έπεσε στην αγκαλιά μου. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έπαθε ανακοπή καρδιάς. Είχα πάθει σοκ, δεν θυμάμαι τίποτα».