29 Απριλίου, 2024

Έλενα Τσαγκρινού για Eurovision: Το «El Diablo» είναι ένα δυναμικό τραγούδι με συνθέσεις και αντιθέσεις

Έλενα Τσαγκρινού για Eurovision: Το «El Diablo» είναι ένα δυναμικό τραγούδι με συνθέσεις και αντιθέσεις

Η Έλενα Τσαγκρινού εξηγεί στο ethnos.gr γιατί απάντησε θετικά στην πρόταση του ΡΙΚ και αποκαλύπτει ποιες είναι οι προσδοκίες της από την Eurovision

Η Έλενα Τσαγκρινού, εκτός από μία ταλαντούχα τραγουδίστρια, αποτελεί και το πιο stylish κορίτσι της νέας ελληνικής pop σκηνής. Συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία και δεν φοβάται να κυνηγήσει τα όνειρά της με υπομονή και αφοσίωση. Μάλιστα, ένα από αυτά θα πάρει σάρκα και οστά, αφού η νεαρή τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί – κορονοϊού επιτρέποντος – στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον προσεχή Μάιο. «H Eurovision, την οποία παρακολουθώ και ως τηλεθεατής και ως καλλιτέχνης, υπήρχε πάντα στα όνειρά μου και με τη δισκογραφική εταιρεία μου, είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο της συμμετοχής μου. Χαίρομαι που αυτή η στιγμή ήρθε τώρα, με την Κύπρο μας και με ένα πολύ καλό τραγούδι» αναφέρει η ίδια στο ethnos.gr.

Η Έλενα Τσαγκρινού αναμένεται να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που εξιστορεί τον έρωτα μ’ έναν αλήτη τόσο κακό, όσο ο… «El Diablo» των παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών Thomas Stengaard, Laurel Βarker, Jimmy Joker και Oxa. «Θεωρώ μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με δημιουργούς που έχουν στο βιογραφικό τους παγκόσμια hits και συνεργασίες με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, όπως η Jennifer Lopez. Λόγω της κατάστασης με την πανδημία, έχουμε βρεθεί μόνο διαδικτυακά, κάνοντας πολλά video calls. Είναι όλοι τους πολύ φιλικοί, πολύ συνεργάσιμοι, άψογοι επαγγελματίες, που με κατεύθυναν στο να ερμηνεύσω το El Diablo» τονίζει η ίδια.