19 Απριλίου, 2024

Έλενα και Φένια Τσιτικίδου, Φάρμα: Ποιες οι δίδυμες καλλονές που μπαίνουν στο παιχνίδι. Θα κάψουν καρδιές [φωτο, video]

Έλενα και Φένια Τσιτικίδου, Φάρμα: Ποιες οι δίδυμες καλλονές που μπαίνουν στο παιχνίδι. Θα κάψουν καρδιές

Ποιες οι δίδυμες καλλονές Έλενα και Φένια Τσιτικίδου που μπαίνουν στη Φάρμα;

Οι εκπλήξεις στη Φάρμα δεν σταματούν, καθώς η παραγωγή φροντίζει για νέες προσθήκες στο παιχνίδι και πρόσωπα που θα συζητηθούν.

Έτσι μετά τις Μαρία Φραγκάκη και Κάτια Δέδε, στο κτήμα θα μπουν δύο ακόμα παίκτριες που θα προκαλέσουν… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Πρόκειται για τις Έλενα και Φένια Τσιτικίδου. Οι δίδυμες καλλονές εργάζονται ως δασκάλες χορού και αναμένεται να κάνουν την είσοδό τους στη Φάρμα.

Είναι γνωστό πως ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας έχουν ήδη μπει στη Φάρμα και αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα. Οι εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες του ριάλιτι επιβίωσης δεν σταματούν εκεί, καθώς ακόμη δύο παίκτριες ετοιμάζονται για την είσοδό τους.


Είναι οι νέες παίκτριες του ριάλιτι και σύντομα θα εισβάλουν σε αυτό και θα χαρίσουν μια ξεχωριστή νότα. Οι δύο τους μίλησαν στο Πρω1νό μέσω Skype και ενθουσίασαν με τη θετική τους ενέργεια, αλλά και την εξωτερική τους εμφάνιση! Μάλιστα, δεν έλειψαν τα «πειράγματα» από τον Γιώργο Λιάγκα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Είμαστε επαγγελματίες χορεύτριες, δασκάλες χορού και γυμνάστριες. Έχουμε δική μας σχολή στη Νάουσα Ημαθίας. Λίγες ημέρες πριν είχαμε γενέθλια και κλείσαμε τα 33. Μπαίνουμε στη Φάρμα να τονώσουμε το διασκεδαστικό κλίμα. Γνωρίζουμε από δουλείες της Φάρμας.

Είμαστε πολύ εργατικές. Είναι δύσκολο να κρίνουμε τους παίκτες με βάση όσα βλέπουμε… Μέσα στα αθλήματα υπάρχει και ο παράγοντας τύχη» ανέφεραν μεταξύ άλλων η Φένια και Έλενα Τσικιτίκου. Όσο για την προσωπική τους ζωή, η Έλενα ανέφερε πως έχει μια μακροχρόνια σχέση και η Φένια ότι είναι ελεύθερη!

Όταν εμφανίστηκαν στο παράθυρο του Πρωινού, τράβηξαν τα βλέμματα του Δημήτρη Ουγγαρέζου που… πετούσε ατάκες “όλα τα λεφτά”! Αναμφίβολα, οι παίκτριες θα… αναστατώσουν τόσο τους παίκτες της Φάρμας, όσο και το ανδρικό τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το απόσπασμα: