23 Ιουλίου, 2024

Εκτός Eurovision o Sandro Nicolas: Η επίσημη ανακοίνωση της Κύπρου

Oι πρώτες φήμες ότι ο νεαρός καλλιτέχνης δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision του 2021 είχαν κυκλοφορήσει από την πρώτη εβδομάδα που ανακοινώθηκε η ακύρωση του διαγωνισμού

Ο Sandro Nicolas ο οποίος είχε κατέβει στον στίβο του φετινού μουσικού θεσμού με το τραγούδι «Running» δεν θα καταφέρει τελικά να εκπροσωπήσει την Κύπρο του χρόνου. Ωστόσο, οι πρώτες φήμες ότι ο νεαρός καλλιτέχνης δεν θα εκπροσωπήσει το νησί της Αφροδίτης στη Eurovision του 2021 είχαν κυκλοφορήσει από την πρώτη εβδομάδα που ανακοινώθηκε η ακύρωση του διαγωνισμού.

«Μετά από κοινή συμφωνία με τον Sandro και λαμβάνοντας υπόψη τις δεσμεύσεις του σε ό,τι αφορά το πρόγραμμά του, η Κύπρος θέλει να ενημερώσει ότι ο εν λόγω καλλιτέχνης δεν θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον Διαγωνισμό της Eurovision το 2021. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Sandro που εκπροσώπησε τη χώρα στο “Eurovision: Europe Shine a Light” και να του ευχηθεί ολόψυχα τα καλύτερα για το μέλλον» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση από το ΡΙΚ.

https://www.instagram.com/p/CA99i-CHPHW

Γεμάτο ξεσηκωτικά beats και δυναμισμό και με τα εκπληκτικά vocals του Sandro, το «Running» είναι ένα pop dance anthem που ξεχωρίζει και θα γίνει αμέσως ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού. Το «Running» συνοδεύεται από ένα minimal αισθητικής και γεμάτο νόημα music video, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη/ Bodega Visuals. Μέσα από visual effects, χρωματικές αντιθέσεις και special background performances, ο Sandro και το «Running» στέλνουν το μήνυμα πως οι νέοι πρέπει να ορθώνουν το ανάστημά τους και να «μάχονται» απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

Τη μουσική και τους στίχους του «Running» υπογράφουν ο Alfie Arcuri, ο Sebastian Rickards, ο Octavian Rasinariu, ο ίδιος ο Sandro και ο Teo DK, ενώ την παρουσίαση του τραγουδιού επί σκηνής στο Ρότερνταμ έχει αναλάβει ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτεχνικός διευθυντής Marvin Dietmann.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bwwv348eDMA?controls=0&modestbranding=1&rel=0&showinfo=1&loop=0&fs=0&hl=el&playsinline=true&enablejsapi=1&origin=https%3A%2F%2Fwww.ethnos.gr&widgetid=1]

Reduce bounce rates