23 Ιουλίου, 2024

Έκτακτες εξελίξεις με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν

Τι συμβαίνει;

Έκτακτες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Κιμ Γιογνκ Ουν, ο οποίος αναφερόταν πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, μετά από επέμβαση στην καρδιά, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Συγκεκριμένα, ο Κιμ έχει υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, που δεν βρίσκεται στην πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Daily NK, η οποία έχει την έδρα της στη Σεούλ και επικεντρώνεται σε όσα συμβαίνουν στη Βόρεια Κορέα, ο 36χρονος Κιμ αναρρώνει σε βίλα στην Χιανγκσάν, μετά από καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Η ιστοσελίδα επικαλείται πληροφορίες από ανώνυμη πηγή στη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με την οποία ο Κιμ επέλεξε να χειρουργηθεί στο νοσοκομείο της επαρχίας Χιανγκσάν, επειδή αυτό προορίζεται για αποκλειστική νοσηλεία των μελών της δυναστείας Κιμ από το 2014, όταν για πρώτη φορά νοσηλεύτηκε σε αυτό ο ηγέτης του καθεστώτος με προβλήματα υγείας.

Λύσεις υπάρχουν – Κιμ Γιονγκ Ουν: «Σκοτώστε όποιον έχει κορωνοϊό»

Κιμ Γιονγκ Ουν: Παντού στον κόσμου, κυβερνήσεις και επιστήμονες, προσπαθούν να βρουν τρόπους να σταματήσουν την διάδοση του κορωνοϊού.

Έτσι, ανάμεσα στα μέτρα που πάρθηκαν παγκοσμίως ήταν το κλείσιμο των σχολείων, των πανεπιστημίων, αθλητικών χώρων, αθλητικών εκδηλώσεων, ακόμα και ο κατ’ οίκον περιορισμός των πολιτών.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέσω του διαδικτύου, η Βόρεια Κορέα το… τερμάτισε στα μέτρα αποτροπής μετάδοσης του ιού.

Κιμ Γιουνγκ Ουν κορωναιος

Ο Κιμ Γιουνγκ Ουν, σύμφωνα με το newstracklive.com διέταξε να σκοτώσουν δια πυροβολισμού τον πρώτο ασθενή με κορονοϊό στην χώρα, ώστε να μην μεταδόσει τον ιό σε άλλους Βορειοκορεάτες.

Κορωνοϊός: Δεύτερος νεκρός στην Τουρκία από τον φονικό ιό!

Η Τουρκία ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης (18/3), τον δεύτερο θάνατο από τον κορωνοϊού στη χώρα.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άνδρα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας που δήλωσε επίσης ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σχεδόν διπλασιάστηκε σε 191 από 98 που ήταν χθες.

«Τα αποτελέσματα των ελέγχων δείχνουν σήμερα ότι τα μέτρα είναι πολύ αναγκαία. Υπάρχουν 93 νέα διαγνωσμένα κρούσματα τα οποία άρχισαν να υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή», έγραψε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά στο Twitter. Ο αριθμός των κρουσμάτων είχε επίσης διπλασιαστεί χθες σε σχέση με προχθές, Δευτέρα.

Reduce bounce rates