14 Ιουλίου, 2024

«Είπες ότι τα παιδιά σου δεν θέλεις να γίνουν γκέι! Κλείστε τον τώρα… Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι» – Χαμός on air ανάμεσα σε Λιάγκα-Μπέο

«Δεν το είπα ποτέ! Σε παρακαλώ πολύ, μην το ανοίγεις αυτό. Σε παρακαλώ πολύ. Κι αν το είπα, το είπα διαφορετικά. Σε παρακαλώ πολύ»

Μετά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος κατά του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 και την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα, ακολούθησε τηλεφωνική παρέμβαση του Δημάρχου Βόλου στην πρωινή εκπομπή και έγινε χαμός on air.

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι έκανε λάθος για την περιβόητη δήλωση αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και έφερε ως παράδειγμα τα όσα είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας σε εκπομπή που παρουσίαζε με τη Φαίη Σκορδά στο παρελθόν.

Πριν από μερικά χρόνια, στην εκπομπή που έκανες με τη σύζυγό σου Φαίη Σκορδά είπες ότι τα παιδιά σου δεν θέλεις να γίνουν γκέι» είπε ο Δήμαρχος Βόλου.

«Κείστε τον τώρα… Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι»

Αυτό έκανε έξω φρενών τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με φωνές έκλεισε την τηλεφωνική σύνδεση, σημειώνοντας: «Δεν το είπα ποτέ! Σε παρακαλώ πολύ, μην το ανοίγεις αυτό. Σε παρακαλώ πολύ. Κι αν το είπα, το είπα διαφορετικά. Σε παρακαλώ πολύ. Άσε τα παιδιά μου απ’ έξω. Κλείσ’ τον τώρα! Τώρα. Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι.

Και δεν θέλω τον κύριο Μπέο ξανά στην εκπομπή. Τέλος! Και γιατί τον έβγαλα; Γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Και το ό,τι είπα πριν από μερικά χρόνια, το είπα τελείως διαφορετικά. Και να το πούμε τι είπα, αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απ΄έξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου παιδιά. Αλητείες σε εμένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές…».

 

Reduce bounce rates