21 Απριλίου, 2024

Είπε το «ναι» ο Αλέξης Γεωργούλης: Ξανά υποψήφιος ευρωβουλευτής – Με ποιο κόμμα κατεβαίνει

Φωτογραφίες αρχείου: EUROKINISSI/ KOSTAS VILLA

Έκανε την έκπληξη μετά τις καταγγελίες

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το «Πράσινο Κίνημα» θα είναι στις επερχόμενες εκλογές ο Αλέξης Γεωργούλης σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό».

Το Πράσινο Κίνημα είναι ένα μικρότερο κόμμα, στο οποίο συμπρόεδροι είναι η Ρία Ακρίβου και ο Κώστας Καλογράνης, πρώην μέλη των Οικολόγων Πράσινων, ενώ ο ευρωβουλευτής είπε τελικά το «ναι» για να διεκδικήσει ξανά θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, τόσο από τον Αλέξη Γεωργούλη όσο και από το κόμμα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνέντευξη Τύπου, για την παρουσίαση των υποψηφίων.

Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ακμαίος, δημιουργικός, ήθελα να τον συναντήσω»

«Είναι ακμαίος, δημιουργικός, ήθελα να τον συναντήσω» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Αλέξη Γεωργούλη στην κάμερα του Super Κατερίνα μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες.

«Μέσα στο πλαίσιο των υπόλοιπων συναντήσεων έγινε και η συνάντησή μου με τον Αλέξη Γεωργούλη, όχι για θέματα του Ευρωκοινοβουλίου. Επειδή είμαστε συνάδελφοι και φίλοι χρόνια, ήθελα να τον συναντήσω. Μάλιστα με ξενάγησε και σε κάποιους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δεν είναι κάτι ξένο, γιατί παραξενεύει κάποιους;», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε ο Μάνος Γαβράς για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Εγώ τον είδα μια χαρά. Ήταν ακμαίος, δημιουργικός, είχε συνάντηση με φορείς που ήρθαν από την Ελλάδα και περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεσή του, η οποία έχει κολλήσει. Έχει ζητήσει να επισπευσθεί, ο ίδιος έχει κάνει όλες τις ενέργειες για να τελειώνει το θέμα», επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός για τον συνάδελφό του.

«Θα έρθει στις γιορτές στην Ελλάδα, όπως μου είπε. Ξέρω ότι έχει κάνει γυρίσματα στο εξωτερικό για κάποια ταινία, ρωτήστε περισσότερα εκείνον. Φαντάζομαι ότι όταν τελειώσει η θητεία του, θα επιστρέψει και στο θέατρο», ανέφερε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Τα τοξικά σχόλια δεν με αφορούν. Κάποιοι άνθρωποι παραβλέπουν τα πάντα, ότι οι βουλευτές είναι άνθρωποι που τα ταξίδια τους πληρώνονται από την Ευρώπη για να ενημερώνονται για τα προβλήματα της χώρας και να προτείνουν λύσεις. Δικαιούνται οι όποιοι βουλευτές να έχουν κάποιες ώρες ελεύθερες», απαντά ο Σπύρος Μπιμπίλας για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα.