29 Μαρτίου, 2024

«Είναι ξεφτίλας…» – Κράξιμο άνευ προηγουμένου από Δημήτρη Ουγγαρέζο σε Νίκο Μουτσινά (Video)

«Είναι ξεφτίλας…» – Κράξιμο άνευ προηγουμένου από Δημήτρη Ουγγαρέζο σε Νίκο Μουτσινά

Μπηχτές δίχως τέλος!

Για τα επαγγελματικά του σχέδια και το τηλεοπτικό μέλλον του είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νίκο Μουτσινά. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα στο Mega με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Με χιουμοριστική διάθεση, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συζήτησαν για τις δουλειές και τις άδειές τους, ενώ σε κάποιο σημείο, ο δεύτερος τόνισε: «Έχω πάντα πρότζεκτ να προτείνω στα κανάλια. Θα πάω λοιπόν εκεί αλλά αν μου πουν όχι δεν μπορώ να μείνω χωρίς δουλειά! Υπάρχουν λογαριασμοί που τρέχουν Νίκο! Μη βλέπεις εσύ που έχεις λύσει το προβληματάκι σου! Έτσι; Κάπου ώπα».

«Τι μου τη φέρατε τη μπλε καλιακούδα να μας φάει; Τι σε νοιάζει ρε εγώ αν κάθομαι μια αργία;» αναρωτήθηκε, ο Νίκος Μουτσινάς απευθυνόμενος στον καλεσμένο του. «Κάτσε ρε Νίκο, είπαμε… Μα είπαμε… Είναι και η παροιμία, τώρα, που δεν λέγεται. Είπαμε στον Μουτσινά να κάτσει και αυτός εντοιχίστηκε», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είσαι προκλητικός αδελφούλη μου! Εσύ και οι Αρβύλα τι είστε; Διαφορετικοί είστε; Παιδιά, ο άνθρωπος είναι ξεφτίλας! Κλείνει τον Κουτσοφλέβαρο, 28 Φεβρουαρίου και ξαναξεκινάει του Αγίου Δημητρίου μαζί με το γλυκό το βύσσινο. Έξι μήνες στον κάτω κόσμο και έξι μήνες στον πάνω μόνο η Περσεφόνη. Η Περσεφόνη του ΣΚΑΪ» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.