29 Μαΐου, 2024

Δύσκολες ώρες για τον Σταμάτη Σπανουδάκη: Επειγόντως στο χειρουργείο μετά από ατύχημα στο σπίτι του

«Επίσκεψη Θεού», είπε μεταξύ άλλων ο μουσικοσυνθέτης

Από Εύη Κουρίδου

Εσπευσμένα στο χειρουργείο χρειάστηκε να εισαχθεί ο Σταμάτης Σπανουδάκης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, δημοσιεύοντας ένα κείμενο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, είχε ένα ατύχημα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχίο του.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης αποκάλυψε πως λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη συναυλία του στο Christmas Theater, γλίστρησε, έπεσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Η ανάρτηση του Σταμάτη Σπανουδάκη για το ατύχημά του

«Επίσκεψη Θεού! Σας γράφω δύο λογάκια, με χαρά, για την τελευταία μου περιπέτεια.

Παρασκευή μεσημέρι, γλιστράω στο σπίτι και πέφτω πίσω με φοβερό γδούπο. Πόνος απίστευτος! Μένω ακίνητος φωνάζοντας τρομαγμένος την Ντόρη μου. Δόξα τω Θεώ, ήρθε αμέσως και κατάλαβε πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί! Έκατσε δίπλα μου και πήραμε τηλέφωνο τον αγαπημένο μας Γιώργο να τρέξει προς βοήθεια. Προσπάθησε με χίλιους τρόπους να με οδηγήσει στο κρεβάτι, σφάδαζα όμως σε κάθε κίνηση. Αποφάσισα να μείνω στο σημείο της πτώσης μου μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Μετά από αρκετή ώρα αφόρητων πόνων, φτάσαμε στο νοσοκομείο. Η διάγνωση: σπασμένο ισχίο.

Απόφαση γιατρών: επείγουσα εγχείρηση την επόμενη μέρα το πρωί. Στο δωμάτιο προσευχή, χαρά και ευχαριστίες για την επίσκεψη αλλά και να ψάχνω το γιατί…

Έγινε η εγχείρηση και, πριν καλά καλά συνέλθω, αποφασίζω, σίγουρος πια, πως ό,τι και να γίνει αποκλείεται να ακυρώσω τη συναυλία μας. Είμαι βέβαιος, μάλιστα, ότι θα είναι και για σας και για μένα μία από τις καλύτερές μου. Επίσης υποψιάζομαι ότι ακόμα και αν πρέπει να είμαι καθιστός ή και σε καροτσάκι, θα είμαι πλήρης και ευτυχής. “Η γαρ δύναμίς μου εν ασθενεία τελειούται”. Μη τρομάξετε ή στεναχωρηθείτε. Θα δείτε ότι η μουσική και οι στίχοι μου θα ξε-σηκώσουν κι εμένα και εσάς!

Σας περιμένω, λοιπόν, με πολλή χαρά κι ευγνωμοσύνη να τιμήσουμε όλοι μαζί τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο αλλά και τους ήρωες της Πολεμικής μας Αεροπορίας!» έγραψε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε τις ευχές των διαδικτυακών του φίλων και θαυμαστών.

Reduce bounce rates