29 Μαρτίου, 2024

Έχω μικρό πέος: Μπορώ να ικανοποιήσω την κοπέλα μου;

To μέγεθος του πέους μου με ανησυχεί πάρα πολύ γιατί είναι, σε πλήρη στύση, μόλις 10 εκατοστά και δεν μπορώ. Παραπονιούνται οι γυναίκες.

Τι πρέπει να κάνω σε αυτή τη φάση και πώς μπορώ να αποκτήσω μεγαλύτερο μέγεθος χωρίς χειρουργείο; Σας παρακαλώ βοηθήστε με!

Στο ερώτημά σας απάντησε ο Ανδρολόγος Δρ. Ζήσης Παπαθανασίου

To μέγεθος του πέους σε πλήρη στύση είναι για την ελληνική φυλή 12 έως 17 πόντους. Μικρότερα πέη διαστάσεων γύρω στα 10 εκατοστά είναι ικανά να οδηγήσουν μια σύντροφο σε οργασμό. Σημασία έχει αν η μέτρηση έχει γίνει από ειδικό γιατρό ή από εσάς τον ίδιο. Αν η μέτρηση έγινε από εσάς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Επίσης σημασία έχει αν η στύση είναι απόλυτα ικανοποιητική κατά τη διάρκεια της επαφής. Δεν υπάρχουν φαρμακευτικές θεραπείες οι οποίες βοηθούν στη μεγέθυνση του πέους. Αν η ανάπτυξη των όρχεων είναι απόλυτα ικανοποιητική, η πιθανότητα να υπάρχει πρόβλημα με το μέγεθος του πέους, είναι εξαιρετικά μικρή.

Καλύτερα να απευθυνθείτε σε ειδικό γιατρό για να λύσετε τις απορίες σας και να σας κατευθύνει σωστά. Για αυτό ένας καλός ανδρολόγος θα σας βοηθήσει.