27 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Οικονομόπουλο – Ακυρώνονται εκτάκτως οι εμφανίσεις του

Τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή

Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, για σήμερα, Παρασκευή 15/3 και αύριο, Σάββατο 16/3.

Όπως αποκάλυψε το νυχτερινό κέντρο σε σχετική ανάρτηση στα social media, ο δημοφιλής τραγουδιστής θα απουσιάζει λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Το νυχτερινό κέντρο θα παραμείνει κλειστό.

«Λόγω ίωσης που ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες τον Νίκο Οικονομόπουλο, οι προγραμματισμένες sold out εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Fantasia δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Το Fantasia την Παρασκευή 15/3 και το Σάββατο 16/3 θα παραμείνει κλειστό. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί» αναφέρει η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

ακυρωνονται-οι-εμφανισεισ-του-νικου-οικονομοπουλου
Ανακοίνωση για τις εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου

«Ασπίδα» για τον Γιώργο Νταλάρα ο Νίκος Οικονομόπουλος – «Δηλαδή απαγορεύεται να έχει την άποψή του;» (video)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Κοσμοράδιο 95,1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Νταλάρα και τον ντόρο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για τους τραγουδιστές και τις διαφημίσεις. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση του Σταμάτη Κραουνάκη για τον Γιώργο Νταλάρα.

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, άσχετα αν είπε για εμένα καλά, και κακά λόγια να έλεγε δεν πρέπει να διαχωρίσουμε τον άνθρωπο από τον καλλιτέχνη; Απαγορεύεται δηλαδή ο Γιώργος Νταλάρας να έχει άποψη; Κάποιοι θα τη δεχτούν κάποιοι όχι. Δηλαδή εμένα με αγαπάνε όλοι; Όχι», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ανδρέας Μικρούτσικος για Γιώργο Νταλάρα: «Στη θέση του θα έλεγα ότι απέτυχα σαν πατέρας»

Ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στον Γιώργο Νταλάρα υπήρξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον ιστορικό παρουσιαστή να σχολιάζει τις δηλώσεις της κόρης του τραγουδοποιού, Γεωργιάννας, για τον πατέρα της.

Αυτά που άκουσε του προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη, ιδίως η δήλωση της Γεωργιάννας Νταλάρα: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη. Μέχρι εκεί».

Το σχόλιο Μικρούτσικου για Νταλάρα

«Είναι πολύ σκληρή και τίμια η θέση της. Έρχομαι στη θέση του Νταλάρα. Αν ήμουν στη θέση του Γιώργου θα είχα ταραχτεί. Το να λέει το παιδί αυτή την κουβέντα για εμένα είναι “Δαμόκλειος σπάθη”. Εγώ στη θέση του θα έλεγα ότι απέτυχα σαν πατέρας. Στη ζωή κάνουμε διάφορα project. Το πιο σημαντικό είναι του γονιού», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που δεν… κόλλησε να φέρει σε δύσκολη θέση ακόμη και την Κατερίνα Καινούργιου, και συνέχισε: «Για εμένα είναι κάτι που θα μου τάραζε όλη τη ζωή και θα με επαναπροσδιόριζε. Θα σκεφτόμουν τι στο δι@ολο έγινε, πού ήταν το κακό το πραγμάτων. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω υπερασπιστεί τον Νταλάρα σε όλες του τις δηλώσεις. Αυτό το πράγμα όμως με ταράζει».