28 Φεβρουαρίου, 2024

Διαζύγιο – σοκ: Χωρίζουν Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης;

Διαζύγιο – σοκ: Χωρίζουν Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης;

Το αγκάθι που φέρνει το τέλος…

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως περνάει στα προσωπικά της η Ελένα Παπαρίζου.Η τραγουδίστρια έχει έρθει σε μεγάλη απόσταση με τον σύζυγο της Ανδρέα Καψάλη και μάλιστα πήγε διακοπές μόνη της! Διαβάστε παρακάτω…

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Έλενα βρέθηκε στα Τρίκαλα μόνη και μελαγχολική. Αρκετοί έσπευσαν να τις μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της και εκείνη φυσικά δεν το αρνήθηκε. Ωστόσο, σε όσους τη ρώτησαν πού είναι ο Ανδρέας Καψάλης δεν απάντησε. Το σφιγμένο της χαμόγελο τα έλεγε όλα.

Το παιδί που δεν έρχεται αγκάθι στο ζευγάρι;
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Έλενα έχει δηλώσει δημόσια το ότι θέλει να αποκτήσει ένα παιδί. Το παιδάκι δεν έρχεται και ο Ανδρέας δείχνει κατανόηση, όμως αυτό έχει φέρει την απόσταση μεταξύ τους. Επιπλέον η δουλειά της Έλενας είναι τέτοια που τα ωράρια της είναι τελείως διαφορετικά από εκείνα του Ανδρέα. Το ζευγάρι περνάει κρίση αλλά αγαπιέται πολύ.

Μάλιστα εμείς στο Υοuweekly.gr σας είχαμε γράψει παλαιότερα ότι τα πρώτα σύννεφα στο γάμο έχουν φανεί από τον προηγούμενο Οκτώβρη και οι προσπάθειες να κρατήσουν το γάμο τους είναι έντονες.

Το αν θα τα καταφέρουν ή όχι; Μόνο ο χρόνος θα το δείξει…