«Έχουν κανονίσει μεταξύ τους να…» – Στην φόρα το μεγάλο μυστικό στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

«Έχουν κανονίσει μεταξύ τους να…» – Στην φόρα το μεγάλο μυστικό στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Τι παραδέχθηκε δημόσια το μοντέλο;

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, ζώντας σε έναν υπέροχο γάμο εδώ και πολλά χρόνια, διατηρούμενοι πάντοτε τρελά ερωτευμένοι.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε κάπου μέσα στο 2003, όταν ο Σάκης και η Κάτια πρωταγωνίστησαν σε μια διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητού τηλεφώνου.

Η συνεργασία τους για το τηλεοπτικό σποτ στάθηκε απλά η αφορμή να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί. Ο έρωτάς τους μονοπώλησε το ενδιαφέρον, ωστόσο, εκείνοι προσπαθούσαν πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Το μεγάλο μυστικό για την ευτυχία τους

Μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, ο Σάκης και η Κάτια ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ανήμερα των γενεθλίων του πρώην μοντέλου, στις 3 Ιουλίου του 2017.

Το μυστικό που τους κρατάει ακόμα ενωμένους είναι η οικογένειά τους, η αγάπη, ο σεβασμός, η αμοιβαία εκτίμηση και φυσικά ο έρωτας, τη φλόγα του οποίου φροντίζουν με κάθε τρόπο να κρατάνε ζωντανή.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η Κάτια Ζυγούλη, για την οποία ήρθαν εξαιρετικά ευχάριστα νέα, σε βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, παρόλο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους πιέζουν και τους δύο, έχουν κανονίσει να περνούν έστω μία ώρα κάθε βδομάδα μαζί χωρίς τα παιδιά τους.

 

 772 total views,  2 views today

.