29 Μαρτίου, 2024

Διάσημος τραγουδιστής σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Διάσημος τραγουδιστής σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας πασίγνωστου τραγουδιστή που όπως λέγεται, έπαθε καρδιακή προσβολή λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών ουσιών. Σε πολύ σοβαρή κατάσταση, λοιπόν νοσηλεύεται ο ράπερ Ερλ Σίμονς, που είναι ευρέως γνωστός ως DMX.

Ο διάσημος τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο White Plains της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Παρασκευής, όταν οικείοι του τον βρήκαν αναίσθητο στο σπίτι του μετά τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο καλλιτέχνης ο οποίος μεσουράνησε στην παγκόσμια μουσική σκηνή τις δεκαετίες του 90 και 00s, ενώ το ντεμπούτο του το έκανε με το πολύ επιτυχημένο «Dark and Hell Is Hot» το 1998, το οποίο και έφτασε στο νούμερο ένα στη λίστα του Billboard Hot 100.

Ο DMX είχε επιτυχία και στη μεγάλη οθόνη αφού πρωταγωνίστησε σε ταινίες δράσης όπως το «Romeo Must Die», «Exit Wounds» και «Cradle 2 the Grave».

Ο ίδιος ήταν χρήστης από την ηλικία των 14 ετών όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του και δεν έκρυψε ποτέ τον εθισμό του στην κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες. Πάλευε να απεξαρτηθεί μπαινοβγαίνοντας κέντρα αποτοξίνωσης και αποκατάστασης.

Είχε προσπαθήσει πολλές φορές να αποκτήσει μία φυσιολογική ζωή αλλά δεν τα κατάφερνε και κάθε φορά επέστρεφε και πάλι στα ναρκωτικά.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του ήταν όταν πριν από δύο χρόνια πέρασε και την πόρτα της φυλακής κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή. Όπως αποφάσισε το δικαστήριο, δεν είχε καταβάλει φόρους ύψους 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2000 έως το 2005, μετακινώντας χρήματα μεταξύ λογαριασμών που ανήκαν σε μάνατζερ και γνωστούς του.

gossip-tv.gr