29 Μαρτίου, 2024

Χρήστος Δρακόπουλος: Να είσαι αληθινός να μη σε νοιάζει το τι λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη σου

Χρήστος Δρακόπουλος: Να είσαι αληθινός να μη σε νοιάζει το τι λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη σου

elias
Ηλίας Ταμπουραντζής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αίγινα .Από μικρός είχε µμουσικά ακούσματα μιας και µεγάλωσε σε οικογένεια μουσικών. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2021 µε τίτλο  “Οτι αγάπησα μείνε”.

Τώρα στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του κυκλοφορεί την νέα του δισκογραφική δουλειά   που τιτλοφορείται  “Δεν πέρασες καλά”.

Ο συμπαθητικός τραγουδιστής Χρήστος Δρακόπουλος, βρέθηκε αυτές τις μέρες στη Αθήνα και με την ευκαιρία αυτή μας έδωσε μια μικρή συνέντευξη .

Για να σε γνωρίσουμε καλύτερα, θα θέλαμε να θυμηθείς μαζί μας πότε και πως ξεκίνησες…

Καλησπέρα, καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία!

Χρήστος Δρακόπουλος
Χρήστος Δρακόπουλος

Ξεκίνησα από πολύ μικρή ηλικία να ασχολούμαι με την μουσική με το να γράφω στίχους και να τραγουδώ, ήταν μια έμπνευση στην όλη αυτή πορεία μου διότι δεν ξεχνώ ποτέ από που ξεκίνησα. Υπήρχαν εμπόδια που αντιμετωπίζω μέχρι και σήμερα και κακές επιρροές. Εμπόδια που έρχονται από τον χώρο τον ίδιο και επιρροές κακές από τη ζωή σου όπως πχ κοπέλα σου, πρώην κοπέλα σου φίλοι και μέλη οικογένειας που οπωσδήποτε πρέπει να απομακρύνεις.

Έχεις κάποιες συνεργασίες στο βιογραφικό σου, στις οποίες και θα ήθελες να αναφερθείς;

Στο βιογραφικό μου δεν έχω πολλές συνεργασίες όσο αφορά την ζωντανή μουσική διότι μέσα στο covid-19 ξεκίνησα να ασχολούμαι πολύ πιο σοβαρά οπότε καταλαβαίνετε δεν έχω ακμή, παρόλα αυτά φυσικά και έχω στο παρελθόν συνεργαστεί σε ηχογραφήσεις μου η άλλων καλλιτεχνιών με διάσημα πρόσωπα τα οποία τα ευχαριστώ μέχρι και σήμερα αλλά και σε μουσικές σκηνές παλιά με ονόματα του χώρου. Για ευνόητους λόγους δεν θέλω να αναφερθώ.

Κάποια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στη μέχρι τώρα πορεία σου, την οποία και θυμάσαι έντονα;

Φυσικά. Είναι και είναι και όλων των καλλιτεχνών σίγουρα η επικοινωνία με τον κόσμο είναι τόσο έντονο το συναίσθημα τόσο υπέροχο που με λόγια δεν μπορείς να το εξηγήσεις πραγματικά!

Ο ανταγωνισμός στον χώρο αυτό είναι τεράστιος. Πως μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει, κατά την άποψή σου;

Να είσαι αληθινός να μη σε νοιάζει το τι λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη σου πραγματικά παιδιά έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα ψεύτικα άρθρα να αναφέρουν ό,τι βρίσκεσαι στο νοσοκομείο ό,τι τράκαρες με το αμάξι με θλίβουν απλώς όλα αυτά τα αισχρά φαντασιόπληκτα πράγματα και λόγια!

Θα πήγαινες σε ένα talent show;

Χρήστος Δρακόπουλος
Χρήστος Δρακόπουλος

Έχω συμμετάσχει στο φετινό The Voice Of Greece πέρασα όλες τις οντισιόν ό,τι έπρεπε και όταν έγιναν τα γυρίσματα δεν πέρασα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να παρακαλέσω την παραγωγή να είναι πιο σοβαρή σε θέματα που αφορούν καλλιτέχνες οι άνθρωποι έχουν όνειρα, σε έναν καλλιτέχνη το όνειρο του είναι να αναδείξει το ταλέντο του εγώ είχα όνειρο να δείξει η τηλεόραση το Blind Audition μου και το αντάλλαγμα μετά από όλη την ταλαιπωρία μου να μην με δείξει και να βγω και ψεύτης στα συγγενικά μου πρόσωπα και φίλους! Πολύ λάθος!! Παρόλα αυτά τα λέμε φέτος δεν μπορώ να αναφέρω το που πάντως έρχονται πάρα πολύ άμορφα πράγματα!!

Παράλληλα ασχολείσαι με κάτι άλλο; Έχεις κάνει κάποιες άλλες σπουδές;

Έχω τελειώσει σεμινάρια Μπαρίστα ήταν το δεύτερο μου επάγγελμα πλέον ασχολούμαι μόνο με το τραγούδι!!

Αυτό το διάστημα, σε βρίσκουμε να εμφανίζεσαι κάπου;

Αυτό το διάστημα θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη πρώτα ο θεός έχω κλείσει μια συμφωνία και παράλληλα Αθήνα οι εστιάσεις στις οποίες θα είμαι θα  δημοσιευθούν μέσα σε αυτή τη βδομάδα χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή τη συνεργασία διότι έχει καλά παιδιά μέσα!

Επόμενο καλλιτεχνικό βήμα; 

Επόμενο μου βήμα είναι να ολοκληρώσω μια δισκογραφική μου δουλειά που έχω, σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω την σύντροφο μου η οποία με έχει βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ σε όλο το κομμάτι που έχει να κάνει με την εικόνα μου προς τα έξω και τα τραγούδια που ακολουθούν στην καριέρα μου!

Χρήστο, σ’ ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο νέο σου κομμάτι .

Εγώ σας ευχαριστώ για αυτή την όμορφη συνέντευξη. Να είστε καλά.