26 Απριλίου, 2024

Χριστίνα Big Brother: Δείχνει το στήθος της σε νέο βίvτεο και η εικόνα μιλά από μόνη της!

Το «Big Brother» μπορεί να έχει φτάσει στο τέλος του, η Χριστίνα Ορφανίδου, όμως, δεν λέει να αφήσει παραπονεμένους τους followers της.

Μετά το τέλος της από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ παραμένει ενεργή στα social media, με το τελευταίο της βίvτεο να ξεπερνά κάθε προσδοκία, σε ότι αφορά στο ανδρικό κοινό τουλάχιστον.

Η μελαχρινή πρώην παίκτρια του «Μεγάλου Αδερφού» τόνισε για ακόμα μία φορά το δυνατό της σημείο, χαρίζοντας στους ακολούθους της εικόνες μοναδικές, με τα σχόλια να περισσεύουν.

Αναρωτιέστε τι έκανε αυτή τη φορά;

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους… Δείτε της στο Athensmagazine.gr:

Χριστίνα Big Brother
Χριστίνα Big Brother
Χριστίνα Big Brother

Σάλος με την Χριστίνα του Big Brother: Πασίγνωστος Έλληνας ο τύπος που διέρρευσε το απαγορευμένο βίντεο!

Οι μπλόφες που «έφαγε» στα προσωπικά της, τής χάρισαν μία όμορφη κέντα-χρώμα στο Big Brother. Με την δύναμη ψυχής που έδειξε live, όταν διέρρευσε ένα βίντεο με προσωπικές της στιγμές, κέρδισε χιλιάδες υποστηρικτές.

Ανάμεσά τους και ο Αντρέας Μικρούτσικος που απ’ την καρέκλα του ξεσπάθωνε για τον «αγύρτη» που προσπάθησε να της κάνει κακό. Η επαγγελματίας παίκτρια poker, Χριστίνα Ορφανίδου, ανοίγει τα χαρτιά της στο You και μιλάει για την περίοδο που άσπρισαν τα μαλλιά της, για το φλερτ στο Big Brother που δεν προχώρησε και για ένα κεφάλαιο στη ζωή της που ετοιμάζεται να κλείσει τον Μάιο στις δικαστικές αίθουσες…

Χριστίνα Ορφανίδου: Γνωστός αθλητής ο πρώην σύντροφός της που δημοσίευσε το ακατάλληλο βίντεο

Οι μπλόφες που «έφαγε» στα προσωπικά της, τής χάρισαν μία όμορφη κέντα-χρώμα στο Big Brother. Με την δύναμη ψυχής που έδειξε live, όταν διέρρευσε ένα βίντεο με προσωπικές της στιγμές, κέρδισε χιλιάδες υποστηρικτές. Ανάμεσά τους και ο Αντρέας Μικρούτσικος που απ’ την καρέκλα του ξεσπάθωνε για τον «αγύρτη» που προσπάθησε να της κάνει κακό. Η επαγγελματίας παίκτρια poker, Χριστίνα Ορφανίδου, ανοίγει τα χαρτιά της στο You και μιλάει για την περίοδο που άσπρισαν τα μαλλιά της, για το φλερτ στο Big Brother που δεν προχώρησε και για ένα κεφάλαιο στη ζωή της που ετοιμάζεται να κλείσει τον Μάιο στις δικαστικές αίθουσες…

Αμέσως μετά το Big Brother προσγειώθηκε στη Λάρισα και στην αγκαλιά του συντρόφου της. Γλυκιά καραντίνα, με παρέα αυτή τη φορά, για την Χριστίνα όμως δύο φορές πιο αυστηρή αφού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και προσέχει. Απ’ το σπίτι της όμως ετοιμάζεται να ανοίξει νέους ορίζοντες και παράλληλα, εκτός απ’ το poker, να ασχοληθεί επαγγελματικά και με το streaming…

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Ορφανίδου για τον πρώην σύντροφό της

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκαν οι προσωπικές σου στιγμές, πώς προστάτεψες τα τρία αδέρφια σου;

Όλοι το ήξεραν, είναι μία υπόθεση που κρατάει απ’ το 2018 και τα στοιχεία που έχω καταθέσει φωτογραφίζουν έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Είναι κάτι που γνώριζαν οι γονείς μου, οι αδερφές μου είχαν πολύ στενή σχέση μαζί του. Ακόμα και όταν είχαμε χωρίσει, ερχόταν συχνά σπίτι και τους ζητούσε βοήθεια, ήθελε να μου μιλήσει, έκλαιγε. Όταν έκανε αυτήν την κίνηση πέσαμε απ’ τα σύννεφα. Στενοχωρήθηκα αρκετά, και αυτό το λέω πρώτη φορά, γιατί το καλοκαίρι είδα σε εκπομπή να κάνουν αφιέρωμα στον πρώην σύντροφό μου, επειδή είναι αθλητής, και να τον εκθειάζουν, να τον αποθεώνουν… Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν έκαναν μία έρευνα να μάθουν τι έχει αυτός ο άνθρωπος στο background του.

Δυσκολεύτηκες να βρεις υποστηρικτές; Σου είπαν μερικοί ότι ενδεχομένως εσύ το προκάλεσες;

Κανένας. Και επειδή στη Θεσσαλονίκη ήμασταν γνωστό ζευγάρι, όταν έσκασε αυτό το θέμα έπεσαν όλοι πάνω του, βρήκα πολλούς υποστηρικτές. Αλλά και κανείς να μην με υποστήριζε, εφόσον οι άνθρωποι που έχω διαλέξει να έχω δίπλα μου ήταν με το μέρος μου, δεν χρειαζόμουν υποστήριξη από κανέναν άλλον. Την περίοδο που έγινε έπαθα σοκ, αλλά το ξεπέρασα πολύ γρήγορα, ακόμα και όταν ήμουν εν θερμώ, αμέσως αποφάσισα να κινηθώ νομικά.