28 Φεβρουαρίου, 2024

Χωρισμός «βόμβα» για Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρη Πετράκο – Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια

Χωρισμός «βόμβα» για Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρη Πετράκο – Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια

Ο λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, με τους τίτλους τέλους να πέφτουν μετά από 10 χρόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει η Κορύνα Μανταγάρη για τη RealLife της Κυριακής, η ηθοποιός και ο μουσικός δεν είναι πλέον μαζί.

Οι λόγοι που φαίνεται να οδήγησαν τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο σε αυτή την απόφαση είναι κατά κύριο λόγο ιδεολογικοί, ενώ όπως αναφέρουν στην εφημερίδα πηγές από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, κύριο μέλημα και των δύο πλευρών είναι να έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα τις δύο τους κόρες, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η καταγωγή της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έγιναν ζευγάρι το 2013 και έκτοτε προτίμησαν να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας με ηρεμία τις οικογενειακές τους στιγμές.

«Εγώ με το που γνώρισα, κατάλαβα ότι είναι ο προσωπικός μου δρόμος. Και πράγματι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο κατά 500%. Θα παντρευτούμε πιστεύω, δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε», δήλωνε ο Γρηγόρης Πετράκος για τη Θεοφανία Παπαθωμά σε συνέντευξή του στο Happy Day τον περασμένο Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται πως η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μητέρα ενός ακόμη παιδιού, του 17χρονου σήμερα Αχιλλέα, τον οποίο απέκτησε μαζί με τον επίσης ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.

«Βόμβα» από Θεοφανία Παπαθωμά: «Το θέμα της απιστίας…» – Η αναφορά στον Γρηγόρη Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε μιλήσει πριν καιρό στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο, ενώ πέταξε «βόμβα» στην αναφορά της για την απιστία.

«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά στη μοίρα που του αναλογεί. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας σίγουρα το καταλαμβάνουν τα παιδιά. Ο άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τη γυναίκα, να την φροντίζει και να την ενεργοποιεί, να την γεμίζει».

Όσον αφορά στον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο… Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της απιστίας. «Το θέμα της απιστίας αφορά σε αυτόν που την κάνει, όχι στον άλλο. δεν μου έχει έτυχε να συγχωρήσω απιστία. Η αγάπη βέβαια λένε συγχωρεί τα πάντα».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν της αρέσει να κάνει παρεμβάσεις στο σώμα της. «Είμαι προικισμένη από την φύση και δεν έχω κάνει κάποια παρέμβαση, θα το πάω έτσι όσο αντέξω».