21 Φεβρουαρίου, 2024

«Χώρισε την άρρωστη», είπαν στον σύντροφό μου – Ήμουν φαλακρή κι αυτός μου έλεγε «είσαι η πιο όμορφη γυναίκα»

«Mε έκανε μπάνιο, ήμουν φαλακρή, με την τομή, χωρίς μαλλιά»

Μία εκ βαθέων συνέντευξη για τη μάχη της με τον καρκίνο έδωσε η Δώρα Χρυσικού, συγκινώντας για τη στήριξη που πήρε από τον σύντροφό της.

Η ηθοποιός, αρχικά, μίλησε για τον σύντροφό της και τη στάση του, ενώ η ίδια έδινε τη δική της μάχη.

«Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια κι έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι που με έχει πείσει πια ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός μου άνθρωπος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου. Έχω έρθει σε επαφή με πολλές γυναίκες κι είναι σοκαριστικό ότι μου είπαν “ήμουν παντρεμένη, είχα παιδιά και μόλις ο άνδρας μου έμαθε ότι αρρώστησα, έφυγε, με παράτησε”. Οπότε εγώ, το λέω κι είναι συγκινητικό, είχα έναν άνθρωπο που με έκανε μπάνιο, ήμουν φαλακρή, με την τομή, χωρίς μαλλιά και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναικα του κόσμου”», δήλωσε η ηθοποιός.

Η αφοπλιστική απάντηση από τον σύντροφό της σε κακόβουλα σχόλια

«Δε με έκανε ποτέ να αισθανθώ ότι δεν είμαι ποθητή, ότι έχω τελειώσει σαν γυναίκα. Αυτό ήταν κάτι που το κάναμε μαζί. Ό,τι κι αν ένιωθα εγώ, ό,τι κι αν έλεγα στον εαυτό μου, αν είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο που ήταν αδιάφορος… Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι του είπαν “και τώρα θα μείνεις με τη Δώρα που αρρώστησε; Και τι θα κάνεις;”. Και τους είπε “τι εννοείς; Η Δώρα είναι ο άνθρωπός μου. Ήταν, είναι και μακάρι να είναι”», συμπλήρωσε.