27 Απριλίου, 2024

Champions League: Ποτέ δεν υποτιμάς την Μπάγερν Μονάχου! Εμφατική πρόκριση στα προημιτελικά – Άνετα πέρασε και η Παρί

AP

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 3-0 της Λάτσιο και η Παρί νίκησε 2-1 στην έδρα της Σοσιεδάδ

Όσο κι αν βρίσκεται στα χειρότερά της η Μπάγερν Μονάχου δεν παύει να διαθέτει μια απ’ τις βαρύτερες φανέλες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι Βαυαροί μολονότι διανύουν μέρες δύσκολες καθώς βρίσκονται στο -10 απ’ τη Λεβερκούζεν στην Bundesliga και προ εβδομάδων έχασαν 1-0 στη Ρώμη από τη Λάτσιο, απέδειξαν ότι κανείς και ποτέ δεν μπορεί να τους ξεγράψει. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ κυριάρχησε των Λατσιάλι με 3-0 στο Μόναχο και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, εκεί όπου προκρίθηκε με άνεση και η Παρί Σεν Ζερμέν μετά το πέρασμα απ’ το Σαν Σεμπαστιάν με 0-2 σε σόου του Κιλιάν Μπαπέ.

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο 3-0

Η Μπάγερν Μονάχου άνοιξε το σκορ στο 39′ με τον Κέιν ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0), ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου βρέθηκαν σε θέση πρόκρισης.
Στο 45+2′ ο Ντε Λιχτ σούταρε με δύναμη μέσα απ’ την περιοχή, ο Μίλερ, ο οποίος είχε συμμετοχή και στη φάση του πρώτου γκολ, έβαλε το κεφάλι και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των Βαυαρών.

Η Λάτσιο λύγισε στην πίεση, η Μπάγερν ήταν πια κυρίαρχος του παιχνιδιού και έφτασε πανηγυρικά και δίχως άγχος στην πρόκριση με ακόμα ένα γκολ του Κέιν στο 66′ για το 3-0.

Σοσιεδάδ – Παρί 1-2

Στο Σαν Σεμπαστιάν η παρέα του Μπαπέ έκοψε νωρίς-νωρίς την όρεξη στους Βάσκους. Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν άνοιξε το σκορ μόλις στο 15′ με ωραίο σουτ και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα εις βάρος της Σοσιεδάδ, έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Ο Μπαπέ πάντως ήταν ασταμάτητος και στο 56′ σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι υπογράφοντας το 0-2 των Παριζιάνων. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Μερίνο (1-2) στο 89′.