29 Ιουνίου, 2024

Άρχισε η εποχή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ!

AP Photo

Οι Μαδριλένοι έστρωσαν… χρυσάφι στα πόδια του

Δεν προκάλεσε καμία έκπληξη. Ήταν γνωστό από καιρό. Ήταν αναμενόμενο. Παρ’ όλα αυτά, η ανακοίνωση της μεγάλης μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ιστορικό χαρακτήρα και δίνει το σύνθημα για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη στη μετά Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή, φόρεσε και επίσημα τη θρυλική ολόλευκη φανέλα των Μαδριλένων στη πιο σημαντική μεταγραφική κίνηση των τελευταίων ετών και σε μία απ’ τις πιο ηχηρές μεταγραφές όλων των εποχών.

H ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης

Η ανακοίνωση της Ρεάλ αναφέρει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης και Κιλιάν Μπαπέ κατέληξαν σε συμφωνία για τις επόμενες πέντε σεζόν. Ο Κιλιάν Μπαπέ (Παρίσι, Γαλλία, 20/12/1998) είναι ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Έρχεται στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ένας παγκόσμιος σταρ, ο οποίος στα 25 του χρόνια μόλις διένυσε την πιο επιτυχημένη σεζόν του με την Παρί Σεν Ζερμέν (44 γκολ) και είναι πρώτος σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα για έκτη συνεχόμενη διοργάνωση (27 γκολ).

Η ομάδα μας ενισχύεται από έναν θεαματικό επιθετικό, αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας, με την οποία αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 και νικητής του Nations League το 2021, στο οποίο πέτυχε το νικητήριο γκολ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, ο Μπαπέ κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι με οχτώ γκολ και, μετά το χατ τρικ του στον τελικό, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία σε τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων (με τέσσερα γκολ)».

Ο Μπαπέ αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Euro 2024.

Λίγο μετά την ανακοίνωση η Ρεάλ δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό video με ορισμένα απ’ τα ωραιότερα γκολ που έχει πετύχει Μπαπέ στην καριέρα του και το σχόλιο: «Βλέπεις προσεκτικά;»…

Πριμ υπογραφής 100 εκατ. ευρώ και 15 εκατ. ετησίως

Το περασμένο Σάββατο (1/6) η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 15ο Champions League στην ιστορία της και πλέον με τον Γάλλο σούπερ σταρ στο ρόστερ της βάζει πλώρη για άλλες παρόμοιες επιτυχίες προκειμένου να γιγαντώσει ακόμα περισσότερο το μύθο της.

Σημειωτέον ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μπαπέ θα εισπράξει μπόνους υπογραφής 100 εκατ. ευρώ, ποσό που θα τού καταβληθεί τμηματικά, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι περί τα 15 εκατ. ευρώ «καθαρά» ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πρόκειται για μια μεταγραφή που «ψήνεται» την τελευταία διετία. Η Ρεάλ επιχείρησε να τον αποκτήσει με αγορά το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις της Παρί, έβαλαν «φρένο» στα «θέλω» του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος προτίμησε να περιμένει για έναν χρόνο προκειμένου να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Γάλλο σταρ.

Έπεσε το σάιτ της Ρεάλ Μαδρίτης

Με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ «έπεσε» για αρκετή ώρα το σάιτ της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω του μεγάλου όγκου επισκέψεων που δέχθηκε! Παράλληλα, μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι λογαριασμοί των Μερένχες συγκέντρωσαν εκατομμύρια like!

Μπαπέ: «Ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Λίγο αργότερα ο Γάλλος σταρ έκανε τη δική του επίσημη ανάρτηση γράφοντας για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μάλιστα συνόδευσε τα λόγια του με παιδικές φωτογραφίες, όπου φοράει ρούχα της Ρεάλ Μαδρίτης και ποζάρει χαρούμενος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέρος του συλλόγου των ονείρων μου, της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι αδύνατο να εξηγήσω πόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος νιώθω αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω, Madridistas, και σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας. Πάμε Μαδρίτη!» έγραψε ο Μπαπέ.

Η καριέρα του Μπαπέ

Ο Κιλιάν Μπαπέ φεύγει απ’ τη Γαλλία για πρώτη φορά στην καριέρα του. Έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στη Μονακό το 2015 σε ηλικία μόλις 17 ετών. Με τους Μονεγάσκους κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2017 και αποχώρησε το 2018, οπότε η Παρί τον απέκτησε με ποσό ρεκόρ αντί 180 εκατ. ευρώ. Με τους Παριζιάνους σήκωσε σε επτά σεζόν: έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ, ενώ έπαιξε μία φορά και στον τελικό του Champions League, ένα τρόπαιο που ήταν ο μεγάλος του (αλλά ανεκπλήρωτος) στόχος όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα επί των ημερών του η Εθνική Γαλλίας κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, έπαιξε στον τελικό του 2022 και σήκωσε το Nations League του 2021. Το ερχόμενο καλοκαίρι ευελπιστεί να σηκώσει το Euro, ένα τρόπαιο που λείπει απ’ τη συλλογή του.

Reduce bounce rates