14 Ιουλίου, 2024

Αποκαλυπτικός ο Τάσος Ξιαρχό για τον Νίκο Αναδιώτη: «Μου έλεγε ”βρες μια γυναίκα, προσπάθησε”…»

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το gay pride

Νέες δηλώσεις για το gay pride έκανε ο Τάσος Ξιαρχό στο Πρωινό, ενώ ενδιαφέρον έχει και μια συγκεκριμένη αναφορά του στον Νίκο Αναδιώτη, με τον οποίον είχαν βρεθεί μαζί στον Άγιο Δομίνικο.

«Να κάνουμε ό,τι θέλουμε αλλά θα πρέπει να ξέρουμε ότι θα μας κρίνουν άσχημα, όπως όταν εγώ κρίνω αυτή τη στιγμή ένα gay pride το οποίο με προσβάλει ως ομοφυλόφιλο άντρα. Στο gay pride αντί να πρεσβεύουμε και να είναι η μέρα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων, είναι η μέρα των τρανσέξουαλ και της πορνείας», τόνισε.

Ενώ ο χορευτής διευκρίνισε: «Πάνε και φανταστικοί άνθρωποι στο pride, αλλά βλέπω μια χαμηλή αισθητική. Πρέπει να σε νοιάζει τι θα πούνε για σένα, γιατί αυτό που κάνουμε πολλές φορές επηρεάζει τη ζωή των άλλων και το νου και τη σκέψη μας».

Ο Τάσος Ξιαρχό και συνέχισε: «Είμαστε τόσο λίγοι οι Έλληνες, μη διχαζόμαστε, είναι κρίμα. Οι straight έχουν φάει bullying το τελευταίο διάστημα. Δεν συμφωνώ με τον κ. Βελόπουλο στα πάντα».

Για τον Νίκο Αναδιώτη

«Ο Νίκος Αναδιώτης είναι κι αυτός ένας ακραίος άνθρωπος με τη θρησκεία, αλλά του το δίνω, γιατί το έκανε με αγάπη. Πολλές φορές μου έλεγε «Βρες μια γυναίκα, προσπάθησε». Του λέω ένα βράδυ «Μου αρέσει αυτή» και μου απαντούσε «να πάμε», ανέφερε αρχικά ο Αναδιώτης

Τον αγαπώ σαν άνθρωπο, αλλά πρέπει να ουδετεροποιηθεί γιατί στο Ευρωκοινοβούλιο μιλάς για πάρα πολλά στόματα. Πιστεύω ότι θα το βρει γιατί έχει πολύ αγνή ψυχή. Πρέπει να έχεις μέσα στη ψυχή σου, τη ψυχή όλων των Ελλήνων», κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.

Reduce bounce rates