20 Ιουνίου, 2024

«Αποθέωση» Σταμάτη Κραουνάκη για Κασσελάκη: «Όπου υπάρχει μέλι θα πάει…»

«Καλά κάνει, είναι πολιτικός»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός συνθέτης και ερμηνευτής αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη και την έξοδό του στα μπουζούκια που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό υλικό. Για να είναι τη μία μέρα στην Παλαιστίνη και την άλλη στον Ολυμπιακό, να έχει σαρώσει τις γειτονιές, ίσως δίνει ένα παράδειγμα για όσα έπρεπε να κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν έχουμε δει ανθρώπους στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί. Αν έχει τόση φιλοδοξία, μπράβο του», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Η Αριστερά έχει γίνει σαν 18 διαμερίσματα πεταμένα στου γιαλού την άκρη. Πάμε σύμφωνα με το τι «βίτσιο» έχει ο καθένας στο μυαλό του για το τι είναι Αριστερά», είπε και συμπλήρωσε πως εκείνο που έχει σημασία είναι το μεροκάματο των ανθρώπων.

«Είναι δυνατόν να μας κυνηγάει από πίσω μία κάμερα για να δει πως κάνουμε κουμάντο τη ζωή μας; Και τότε που δεν υπήρχε η τηλεόραση και η παντοδυναμία των πρωινάδικων, οι σχέσεις των ανθρώπων ήταν τέτοιες. Ο Καραμανλής έτρωγε με τον Χατζιδάκι και τον Χορν μία φορά τον μήνα» τόνισε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Όσο για τις αντιδράσεις σχετικά με τις εμφανίσεις του Στέφανου Κασσελάκη στα μπουζούκια, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε «Καλά κάνει. Είναι πολιτικός, κατεβαίνει για πρωθυπουργός. Όπου υπάρχει “μέλι” πάει».

Reduce bounce rates