19 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Το comeback της Τζούλιας Αλεξανδράτου-Δείτε πώς είναι σήμερα

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει και σε λίγο καιρό πρόκειται να την δούμε να πρωταγωνιστεί σε μουσικό video clip.

Αποτέλεσε μια από τις γυναίκες που συζητήθηκε πολύ, τόσο για την ομορφιά της όσο και για τα καμώματά της. Την γνωρίσαμε το 2006, όταν συμμετείχε στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 και παρόλο που ήταν το απόλυτο φαβορί, τελικά πήρε τον τίτλο της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς, με την Ολυμπία Χοψονίδου να κερδίζει την πρώτη θέση.

Η συνέχεια είναι γνωστή, με την Τζούλια Αλεξανδράτου να κάνει καριέρα στο modeling, πασαρέλες, εξώφυλλα, ενώ μάλιστα ασχολήθηκε με την τηλεπαρουσίαση και το τραγούδι, κυκλοφορώντας και δικά της singles. Ακόμη, την είδαμε και στο κινηματογραφικό πανί, στην ταινία του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία» κι έπειτα απασχόλησε τα μέσα με άλλων ειδών ταινίες.

Από τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1

Τώρα, λοιπόν, η Τζούλια Αλεξανδράτου θα κάνει comeback, καθώς σε λίγο καιρό θα την απολαύσουμε να πρωταγωνιστεί στο music video του Arva, για το νέο του single «Sonya».

Έχοντας καλύψει το θέμα για το video clip, με τον τραγουδιστή να μας παραχωρεί συνέντευξη, εξασφαλίσαμε φωτογραφικά στιγμιότυπα με την Τζούλια να λικνίζεται στους ήχους του τραγουδιού.

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες…