19 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη βόμβα για το διαζύγιο Δέσποινας Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη: «Γνώριζα για…» (Video)

Αποκάλυψη βόμβα για το διαζύγιο Δέσποινας Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη: «Γνώριζα για…»

Νέες πληροφορίες στο φως για το πρώην ζευγάρι

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου και 23 συνολικά χρόνια, αποφάσισε να πάρει δρόμους χωριστούς. Παράλληλα, δείτε τη νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή που προκάλεσε αντιδράσεις.

Απέκτησαν δύο παιδιά τη 17χρονη Μελίνα και τον 13χρονο Γιώργο. Ένας άνθρωπος που ήταν κοντά τους και γνώριζε για το χωρισμό τους ήταν ο Χάρης Σιανίδης. Ο γνωστός PR Manager μίλησε στον ALPHA και αποκάλυψε μια λεπτομέρεια για το διαζύγιο Βανδή – Νικολαΐδη.

«Γνώριζα για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά γενικότερα αποφεύγω να μιλάω για τα προσωπικά των άλλων. Είναι τόσο διακριτικοί και οι δύο. Εμείς ήμασταν μαζί και τότε που έσκασε όλο αυτό. Η Δέσποινα ακούει πάντα αλλά στο τέλος παίρνει η ίδια την απόφαση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σιανίδης.

Δέσποινα Βανδή: Δεν την κατάλαβε κανένας! Η δήλωσή της που «κάρφωνε» τον Ντέμη και το διαζύγιό τους

Δέσποινα Βανδή: Η δήλωσή της που «κάρφωνε» τον Ντέμη και το διαζύγιό τους! Σε συνέντευξή της, στο People, είχε υπογραμμίσει ότι μία σχέση θέλει προσπάθεια για να αντέξει στον χρόνο. Τόνισε παράλληλα, ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τον χώρο του σε μία σχέση, να έχει τους φίλους του. Παράλληλα, δείτε την πρώτη ανάρτηση της Δέπσοινας Βανδή μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη

 

«Δεν γίνεται ο ένας να προχωράει μπροστά και ο άλλος να μένει πίσω, θα δημιουργηθεί χάσμα. Είναι σημαντικό τα «θέλω» του ενός να είναι αποδεκτά και από τον άλλο. Εγώ από την αρχή αυτής της σχέσης -και πριν από το γάμο αλλά και μετά–, πίστευα ότι δεν υπάρχει μόνο το εμείς. Υπάρχει και το εγώ και το εσύ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταργήσεις το εγώ σου, ό,τι κάνουμε δηλαδή στα πρώτα χρόνια μιας σχέσης, που ξεχνάμε τους φίλους μας, παρασυρόμαστε από τον έρωτα και λειτουργούμε διαρκώς ως μια δυάδα που χωρίζει αναγκαστικά μόνο τις ώρες της δουλειάς.

Για μένα αυτό δεν είναι υγιές. Θέλω να έχω τους φίλους μου, όπως θέλω να έχει και ο άλλος τους φίλους του. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η επικοινωνία, να μιλάς για τα πράγματα που σε απασχολούν, αλλά και να ακούς με ορθάνοιχτα αφτιά, γιατί ο άλλος μπορεί να σου δώσει μια δική του οπτική που εσύ δεν είχες σκεφτεί ποτέ».