23 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη 13 χρόνια μετά: Αυτός ήταν ο λόγος που η Τζούλια Αλεξανδράτου γύρισε ροζ βίντεο!

Αποκάλυψη 13 χρόνια μετά: Αυτός ήταν ο λόγος που η Τζούλια Αλεξανδράτου γύρισε ροζ βίντεο!

Το είπε για πρώτη φορά ο Φουρθιώτης!

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε βρεθεί καλεσμένος πριν αρκετά χρόνια στην εκπομπή «Όλα πρώτη φορά», αποκαλύπτοντας τον λόγο που η Τζούλια Αλεξανδράτου γύρισε ροζ βίντεο.

Ο πρώην μάνατζέρ της χωρίς κανένα δισταγμό είχε εξομολογηθεί για πρώτη φορά το λόγο που η ίδια αποφάσισε να γυρίσει το ροζ DVD! Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου για τα λεφτά που της έδωσε.

Η ιστορία της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το ροζ βίντεο

Στις 3 Μαρτίου 2010 κυκλοφόρησε σε DVD η πρώτη της ταινία ερωτικού περιεχομένου με τίτλο «Τζούλια Αλεξανδράτου – Το Απαγορευμένο». Η ταινία, στην οποία πρωταγωνίστησε με τον Γάλλο πορνοστάρ Ίαν Σκοτ, ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις τις πρώτες τρεις μέρες της κυκλοφορίας της.

Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης

Ενώ αρχικά η Αλεξανδράτου δήλωσε πως επρόκειτο για κλοπή προσωπικών της ερωτικών στιγμών, τελικά στις 17 Μαρτίου 2010, με συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου, παραδέχτηκε ότι επρόκειτο για προϊόν συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Το θέμα προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα ελληνικά ΜΜΕ, με δημοσιεύματα να συσχετίζουν ακόμη την κυκλοφορία της ταινίας με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου της χώρα.

Η εμπλοκή του Μένιου Φουρθιώτη και η αποκάλυψη

Μάνατζερ της υπήρξε ο Μένιος Φουρθιώτης, αντικαθιστώντας τον Ηλία Ψινάκη με τον οποίο συνεργαζόταν από το 2006 μέχρι το 2009. Η συνεργασία Αλεξανδράτου-Φουρθιώτη ξεκίνησε το 2009, όταν απέκτησαν φιλική σχέση. Σχετικά με τη ταινία πορνό της Αλεξανδράτου, ο Φουρθιώτης είχε δηλώσει ότι επρόκειτο για εξ ολοκλήρου δική της απόφαση.

Η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε το 2012, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες, ύστερα από μήνυση της Αλεξανδράτου που κατηγόρησε τον Φουρθιώτη για κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιό της.

Αυτός ήταν ο λόγος που η Τζούλια Αλεξανδράτου γύρισε ροζ βίντεο!

«Εσύ Θέμο είσαι η αιτία που είχες φιλοξενήσει το σύντροφό της εκείνη την περίοδο και είχε πει ότι η μεγαλύτερη αγάπη του δεν ήταν η Τζούλια αλλά κάποια άλλη» και είχε συμπληρώσει: «Η Τζούλια ξέσπασε, τσακωθήκανε και είπε θα κάνω αυτό. Ένα σπάσιμο που δημιούργησες από μια συνέντευξή του».