24 Απριλίου, 2024

Από το Survivor στο Άγιο Όρος: «Είμαι ο πατέρας Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και σας στέλνω ένα φιλί»

Από το Survivor στο Άγιο Όρος: «Είμαι ο πατέρας Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και σας στέλνω ένα φιλί»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor, έγινε για άλλη μια φορά πρωτοσέλιδο, αφού ανακοίνωσε ότι αφήνει τα πάντα πίσω του για να γίνει μοναχός στο Άγιο Όρος.

«Γεια σας. Είμαι ο πατέρας Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» λέει στην αρχή του βίντεο που ανέβασε στο TikTok και στο οποίο εμφανίζεται με μαύρα ρούχα. «Το αποφάσισα, θα τα αφήσω όλα, το TikTok, το Ιnstagram, τους κοιλιακούς, την γυμναστική, την τηλεόραση, τη μόδα και θα πάω να μονάσω. Θα γίνω κι εγώ ένας μοναχός. Θα πάω στο Άγιο Όρος, εκεί που όλες οι αδελφές ψυχές με περιμένουν.

Τουλάχιστον εκεί, κοντά στον Χριστό και την Παναγία, θα μπορώ να ζητιανέψω ένα ευρώ, δύο ευρώ να ανάψουν οι πιστοί μια λαμπάδα. Έχω βάλει και τα κατάλληλα ρούχα απ’ ότι βλέπεις. Είμαι έτοιμος να γίνω ο πατέρας Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Θα πάω στο Άγιο Όρος μαζί με τις αδελφές ψυχές και θα ζητιανεύουμε όλοι μαζί. Σας φιλώ, σας αγαπώ κι ελπίζω ο Θεός να σας δώσει φώτιση. Και ο πατέρας Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σας στέλνει ένα φιλί» αναφέρει στη συνέχεια του βίντεο.

Σε άλλο βίντεο που ανέβασε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λέει ότι ετοιμάζεται για το Άγιο Όρος, γι’ αυτό και έχει ξεκινήσει νηστεία, ενώ έχει αφήσει τα μαλλιά του και τα μούσια του να μεγαλώσουν. «Και θα ήθελα να σας πω ότι έχω μιλήσει με πολλές αδελφές ψυχές εκεί στο Άγιο Όρος και με περιμένουν. Θέλω να πάω, να γαληνέψει η ψυχή μου. Θέλω να πάω, να είμαι ακόμη πιο κοντά στον Θεό, και θα ήθελα να σας πω πως θα ήθελα μέσα σας να έχετε αγάπη, μόνο αγάπη» είπε και στη συνέχεια τραγούδησε ένα «εκκλησιαστικό τραγούδι», όπως ανέφερε.

@konstantinosemmanouil

Σας αφιερώνω ένα εκκλησιαστικό τραγούδι και ως πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουήλ θα προσεύχομαι συνεχώς για εσάς 🖤🙏🏻👁️‍🗨️… #konstantinosemmanouil#εμμανουηλ#πατερ#πατερκωνσταντινοσεμμανουηλ#αγιοορος#θεοςπατερας#αδερφεσψυχες#Ελεημοσύνη#παππας#εκλησια#αγαπη#φώτιση#μοναχος#κωνσταντινοσεμμανουηλ#kingemmanouil#fory#forme#foryourpage#viral#foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos. EM