29 Μαρτίου, 2024

Απιστία στην πισίνα

Απιστία στην πισίνα

Νίκος Ακυρίδης
Νίκος Ακυρίδης

Ας μοιραστώ και γω την εμπειρία μου… 35 χρονών, παντρεμένος με παιδιά… σούπερ ερωτική ζωή στην αρχή του γάμου, αλλά και πολύ καλή στην πορεία του, μην είμαι αχάριστος… αλλά τον τελευταίο καιρό, λίγο η κούραση της καθημερινότητας (εργασία, δουλειές σπίτι, ξενύχτια), λίγο η παρουσία των παιδιών στο σπίτι, το σεξ είχε γίνει πολυτέλεια.. Έτσι, το καλοκαίρι που έμεινα μόνος Αθήνα για μια βδομάδα (γυναίκα και παιδιά για διακοπές στο χωριό) είπα να το ρίξω έξω… ποτάκια, σινεμά, βόλτες… γιατί όχι και κείνο το μπανάκι που πάντα ήθελα να πάω με τη φίλη μας την Ελένη…. Μπανάκι φυσικά που θα παρέμενε κρυφό.. γιατί ποια γυναίκα θα άντεχε στην ιδέα ότι ο άντρας της θα πάει για μπάνιο με μια μικρότερη, λεπτούλα, γαλανομάτα ξανθιά; Συμφωνούμε, καμία! Έτσι, λοιπόν, κανονίστηκε το «μυστικό» μπανάκι, σε πισίνα ωστόσο, ύστερα από διαφωνίες για την παραλία που θα πηγαίναμε… σιγά μην το χαλούσα εκεί, την Ελένη με μαγιό ήθελα να δω….

Βρισκόμαστε, λοιπόν, στην είσοδο γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου, φιλιά και αγκαλιές με την Ελένη, «χαθήκαμε, πόσος καιρός πέρασε» και τα γνωστά. Παίρνουμε το ασανσέρ για την πισίνα, ενώ δε σταματάμε να μιλάμε.. Με το που φτάνουμε, για καλή μας τύχη, αδειάζουν δυο μπροστινές ξαπλώστρες. Παρατηρούμε ταυτόχρονα ότι είναι κολλητά η μια στην άλλη και χαμογελάμε. Ξαπλώνουμε, παραγγέλνουμε. Με το που φεύγει ο σερβιτόρος, σηκώνομαι και μένω με το μαγιό μου, ανυπομονώντας να κάνει και η Ελένη το ίδιο.

Κι όντως, σηκώνεται όρθια και βγάζει πρώτα την μπλούζα της.. ροζ μαγιό από πάνω… όπως το βγάζει, της πέφτει κάτω, ακριβώς μπροστά από την ξαπλώστρα μου και πηγαίνει να το πιάσει… παραμένει εκεί και ξεκινά να ξεκουμπώνει το τζιν σορτσάκι της.. κοιτώντας την πισίνα και πλάτη σε μένα, λέει «Ωραία φαίνεται» και κατεβάζει το σορτσάκι της… στη θέα του μαύρου string μαγιό της και του πανέμορφου κώλου της, απαντώ «Όντως τέλειος»… «Ποιος;», με ρωτάει.. «Εεε… τέλεια, λέω, η πισίνα», κοιτώντας ωστόσο ακόμη τον κώλο της. «Σε κάνει να ανυπομονείς να μπεις, ε;», με ρωτάει, πνίγοντας ένα πονηρό γελάκι… «Μμμμ, ακριβώς», απαντώ…

«Άντε, έχει και πολύ ήλιο, βάλε μου αντηλιακό», μου λέει κ ξαπλώνει μπρούμυτα. Ρίχνω λαδάκι στην πλάτη της και αρχίζω και την τρίβω… «Ααα, αν μου κάνεις κ μασάζ, θα σου χρωστάω», μου λέει κ συνεχίζω χωρίς να πω κουβέντα. Παρατηρώ το θεσπέσιο κορμάκι της.. καλογυμνασμένο, σφιχτό, με σταρένιο δέρμα, τέλεια μαυρισμένο από τον ήλιο.. με τρελαίνει η πιο λευκή γραμμή δέρματος γύρω από το string, γιατί υποδηλώνει ότι το έβαλε σήμερα, πρώτη φορά για το καλοκαίρι.. εύχομαι μέσα μου να μην είναι τυχαίο…

Έχω τελειώσει με πλάτη και κατεβαίνω προς το κωλαράκι της.. διστάζω λίγο.. «Συνέχισε» μου λέει, έχοντας κλειστά τα μάτια της… αρχίζω και της τρίβω τα κωλομέρια.. εκείνη την ώρα έρχεται ο σερβιτόρος και αφήνει την παραγγελία μας στο τραπέζι.. το βλέμμα του πέφτει φυσικά στο κωλαράκι της Ελένης κ ύστερα σε μένα.. πιο ζηλόφθονο βλέμμα δε μου έχουν ξαναρίξει. Συνεχίζω το μασάζ στα πόδια της, μην γίνουμε και ρεζίλι μπροστά σε τόσο κόσμο. Τελειώνω και μου λέει «Πωωω, αυτά είναι, είσαι super.. να κάνουμε τώρα λίγη ηλιοθεραπεία;».. «Φυσικά, να χαλαρώσουμε λίγο», απαντώ, κοιτώντας και το μαγιό μου που είχε φουσκώσει εδώ και ώρα.

Ύστερα από κάνα τέταρτο στις ξαπλώστρες, σηκωνόμαστε για βουτιά. Βουτάμε ταυτόχρονα στην πισίνα που, αντικειμενικά, ήταν αρκετά κρύα. Νιώθω το δέρμα μου να τσιτώνεται, ενώ η Ελένη φωνάζει «Κρύοοο, μπρρρρ»… οι ρώγες της φαίνεται να συμφωνούν, καθώς έχουν αρχίσει και διαγράφονται μέσα από το μαγιό της. Ευτυχώς φοράω γυαλιά ηλίου και μπορώ να τις χαζεύω ελεύθερα όσο μιλάμε. Ύστερα από κάνα δεκάλεπτο μου λέει να βγούμε έξω γιατί παραείναι κρύα η πισίνα.

Πηγαίνουμε προς την σκαλίτσα εξόδου και της λέω «Ladies first», «Ωωω, τι gentleman» απαντά και ανεβαίνει… η εικόνα της να ανεβαίνει τη σκάλα αργά αργά, με το νερό να στάζει στο κωλαράκι της, μέσα από το τέλειο μαύρο string μαγιό της θα μπορούσε να είναι έργο τέχνης… νιώθω να μου σηκώνεται και, μέχρι να βγω τελείως από την πισίνα, να έχω πλήρη στύση. Λόγω κόσμου και για να μην γίνω ρεζίλι, τρέχω προς την ξαπλώστρα και αρπάζω την πετσέτα μου, δήθεν ότι κρυώνω. Ακολουθεί η Ελένη που, ψάχνοντας λίγο την τσάντα της, λέει «Φτου, ξέχασα την πετσέτα μου και έχω ξεπαγιάσει, σκέπασέ με γρήγορα» και έρχεται με φόρα πάνω μου. Ανοίγω την πετσέτα μου και πέφτει πάνω μου, πλάτη προς τα μένα. Νιώθει το καυλί μου πίσω της και της ξεφεύγει ένα «Α!», γυρίζει και με κοιτάζει και σκάει στα γέλια. «Κάτσε κάτω μη γίνουμε ρεζίλι καλέ, ντροπή, έχει και παιδάκια στην πισίνα» μου λέει, με τραβάει από το χέρι και καθόμαστε στις ξαπλώστρες.

«Τι έγινε, σε βρίσκω.. ετοιμοπόλεμο! Έτσι είσαι πάντα, ξεσηκώνεσαι τόσο εύκολα;» μου λέει και μου τραβάει την πετσέτα από τα χέρια, χαζεύοντας το μαγιό μου… «Πωπωωω.. τυχερή η γυναίκα σου», συνεχίζει και χαμογελά. «Εεε.. είναι που έχω κάτι βδομάδες να κάνω σεξ», μου ξεφεύγει και αμέσως ρωτάει «Αλήθεια; Πόσες;».. «Ε είναι δύσκολο με δύο παιδιά μες στο σπίτι, κουραζόμαστε και με δουλειές όλη μέρα, πού χρόνος… όρεξη δηλαδή υπάρχει, αλλά»… «Καταλαβαίνω.. δε μου απάντησες όμως».. «Ε βασικά κάνα μήνα», της απαντώ… «Πωπω και πώς την παλεύεις;», με ρωτά.. «Βλέπεις να την παλεύω;» της απαντώ, κοιτώντας προς το μαγιό μου και σκάει στα γέλια.. «Χμμμ.. ίσως ήρθε η ώρα να σου ανταποδώσω τη χάρη για το υπέροχο μασαζάκι που μου έκανες… σε 5 λεπτά έλα στα αποδυτήρια, στην τελευταία πόρτα», λέει και σηκώνεται… μένω μαλάκας…

Πέντε λεπτά αργότερα μπαίνω στα αποδυτήρια, προχωρώ προς την τελευταία πόρτα.. χτυπώ και ακούω της ψιθυριστή φωνή της Ελένης.. «Μπες ντε!». Μπαίνω μέσα και μένω… Το βλέμμα μου πέφτει στα μικρά, στητά βυζάκια της.. οι ρωγίτσες της σηκωμένες, τέλεια σχηματισμένες… φορώντας μόνο το string της, με πλησιάζει και σκύβει μπροστά μου.. ξεκινά να μου κατεβάζει το μαγιό.. δυσκολεύεται λίγο επειδή είμαι ήδη καυλωμένος… το κατεβάζει αργά αργά, μέχρι που το καυλί μου πετάγεται έξω κ κινείται πάνω κάτω 2 φορές, μπροστά στο πρόσωπό της… «Μμμ… αυτά είναι.. ξυρισμένο τον έχεις, βλέπω, καλά λέω ετοιμοπόλεμος», λέει και μου πιάνει τα αρχίδια… «Για να δούμε τι έχεις μαζέψει εδώ και ένα μήνα» και αρχίζει να μου τα γλείφει… δεν πιστεύω αυτό που συμβαίνει… πάντα ήθελα να πάω για μπάνιο με την Ελένη, αλλά αυτό που ζούσα τώρα, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα… ένιωθα τη γλωσσίτσα της να μου γλείφει τα αρχίδια, να τα ρουφάει.. το καυλί μου όλο και μεγάλωνε.. την έβλεπα εκεί κάτω και τρελαινόμουν.. πάω να της πιάσω το κεφάλι και μου λέει «Δεν έχει τέτοια… τα χέρια σου πίσω από τη μέση σου, κουμάντο κάνω εγώ τώρα».. αυτό με καύλωσε πιο πολύ.. φαινόταν να το απολαμβάνει όσο κι εγώ….

Ξαφνικά σταματάει, με κοιτάει στα μάτια και στέκεται μπροστά στο καυλί μου.. νιώθω την ανάσα της.. το καυλί μου κινείται μόνο του.. εκείνη γελάει.. ανοίγει το στοματάκι της και το παίρνει… δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την αίσθηση.. επιτέλους, η Ελένη για την οποία είχα τραβήξει τόσες μαλακίες κατά καιρούς, μπροστά μου, στα γόνατα, με το καυλί μου στο στόμα της, να με κοιτάζει με τα υπέροχα μπλε της μάτια… έλιωνα… συνέχισε να μου τον ρουφάει αργά αργά, αλλά δε με χάλαγε, γιατί γρήγορα μπορεί και να τελείωνα από την πολύ καύλα.. ύστερα από κάνα λεπτό σταματά, σηκώνεται, γυρίζει πλάτη, σκύβει μπροστά μου και βγάζει το string της… φευγαλέα το μάτι μου παίρνει και τις δύο της τρυπούλες… παθαίνω πλάκα.. κάθεται σε μια πετσέτα, πάνω στον πάγκο, ανοίγει τα πόδια και μου λέει «Για να δούμε τι μπορείς να κάνεις με τη δική σου γλώσσα»… σχεδόν μαγεμένος στη θέα του τέλεια ξυρισμένου μουνιού της, την πλησιάζω… ξεκινώ να τη φιλώ από το μπούτι και όσο πλησιάζω το μουνάκι της γαργαλιέται και γελάει.. η γλώσσα μου βρίσκεται τώρα στα χειλάκια της και τα γλείφει αργά και κυκλικά.. η φωνή της βαθαίνει, μου χαϊδεύει τα μαλλιά και μου κρατά το πρόσωπο όλο και πιο σφιχτά ανάμεσα στα πόδια της.. το μουνάκι της έχει υπέροχη γεύση… χώνω τη γλώσσα μου όλο και πιο βαθιά μέσα της… τα υγρά της αυξάνονται και τρέχουν προς την κωλοτρυπίδα της… γλιστράω τη γλώσσα μου προς τα κει και σχεδόν τινάζεται.. την κοιτώ και μου λέει «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου»… και σηκώνεται ξαφνικά όρθια. «Άντε, δεν μπορούμε να λείψουμε πολύ ώρα, θα πάρουν χαμπάρι τι γίνεται εδώ πέρα», λέει, με βάζει να κάτσω στο πάγκο και ανεβαίνει πάνω μου… παρά τα πολλά της υγρά, ο πούτσος μου δυσκολεύεται να μπει στο στενό μουνάκι της.. της ανοίγω τα κωλομέρια και κείνη ανεβοκατεβαίνει αργά αργά στο καυλί μου, μέχρι που μπαίνει για τα καλά μέσα της… «Αχχχχ, μμμμ… ναι…» μου λέει ψιθυριστά στο αυτί και με φτιάχνει ακόμη περισσότερο.. τεντώνεται προς τα πίσω και, όπως την κρατώ, χαζεύω τα βυζάκια της που κουνιούνται ρυθμικά πάνω κάτω.

Όσο περνά η ώρα νιώθω ότι κουνιέται εκείνη περισσότερο από μένα.. σταματώ για λίγο επίτηδες και την βλέπω να χτυπιέται μόνη της πάνω στο καυλί μου.. τη φιλώ παθιασμένα και, όπως είμαστε, την σηκώνω όρθια και, χωρίς να βγω από μέσα της, συνεχίζω να την παίρνω στον αέρα… «Μου χεις πάρει το μυαλό τόσο καιρό, πάντα ήθελα να σε πάρω έτσι» της λέω και την παίρνω δυνατά… «Αχχχ… αλήθεια; Μμμμ… αχχχ, έτσι, τόσο δυνατά;», με ρωτάει βαριανασαίνοντας… «Ναι ματάρες μου», της λέω.. «Μια πιο πολύ θέλω να σε δω να χύνεις», συμπληρώνω, την κατεβάζω από το καυλί μου, την ξαπλώνω στην πετσέτα και αρχίζω να της γλείφω την κωλοτρυπίδα.. «Αχ, όχι εκεί, σου είπα, δε θα το αντέξω» μου λέει.. «Αυτό θέλω, να σε δω να χύνεις», απαντώ και χώνω τη γλώσσα μου στο κωλαράκι της, ενώ ο αντίχειράς μου γαμάει το μουνάκι της… με το άλλο μου χέρι πιάνω τα βυζάκια της εναλλάξ…. ανασαίνει όλο και πιο γρήγορα… τα υγρά της έχουν κάνει μούσκεμα και το κωλαράκι της, η τρυπούλα της ανοίγει σιγά σιγά… «Συνέχισε έτσι, θα σε χύσω σε λίγο» μου λέει… «Δεν κατάλαβες, αλλιώς θα χύσεις» απαντώ, ενώ ήδη το καυλί μου βρίσκεσαι στην άκρη της κωλοτρυπίδας της και παλεύει να μπει.. «Αχ όχι, δεν το έχω κάνει αυτό, νομίζω θα με πονέσει» μου λέει… βάζω το πρησμένο μου, από την καύλα, κεφαλάκι μέσα της και μένω εκεί… «Δηλαδή να βγω;» την ρωτάω, καθώς συνεχίζω να μπαίνω μέσα της σιγά σιγά… «Αχχχ….

Με πονάς.. αλλά μου αρέσει…» απαντά.. μένω ακίνητος για λίγο και την νιώθω να κουνά μόνη της το κωλαράκι της προς το καυλί μου… «Ε τώρα που με άνοιξες….σκίσε με…» λέει γελώντας και σηκώνει τα πόδια της ψηλά… αυτό ήταν… δεν κρατήθηκα… της το έχωσα όσο βαθιά μπορούσα… τη γαμούσα τόσο δυνατά που άρχισε να φωνάζει από πόνο και καύλα μαζί.. μαζί με τις κραυγούλες της ακουγόντουσαν ρυθμικά και τα αρχίδια μου που χτυπιόντουσαν δυνατά στα κωλομέρια της, καθώς την έσκιζα… και ενώ σκεφτόμουν ότι δε θα άντεχα για πολύ ακόμη, σαλιώνει τα δάχτυλά της και αρχίζει και παίζει γρήγορα το μουνάκι της… τεντώνει σταδιακά το κορμάκι της, οι ρωγίτσες της έτοιμες να εκραγούν, το πρόσωπό της κατακόκκινο… κρατά την ανάσα της.. σταματά να παίζει το μουνάκι της… με κοιτά στα μάτια… και τότε πετάγονται τα υγρά της πάνω μου, κάνει μούσκεμα το καυλί μου… χύνει για μερικά δευτερόλεπτα… έχω μείνει και την κοιτάζω… «Squirt… πρώτη φορά που το βλέπεις;» ρωτάει γελώντας.. «Πρώτη φορά που το ζω» της λέω και, ξεπερνώντας το ευχάριστο σοκ, συνεχίζω πιο δυνατά στο κωλαράκι της… πλέον το παίρνω πιο εύκολα λόγω των υγρών της… νιώθω ότι κοντεύω, το καταλαβαίνει και μου λέει «Ακούμπα στον τοίχο, τώρα!».. έτοιμος να εκραγώ, σηκώνομαι και σε κλάσματα δευτερολέπτου έχει το καυλί μου στο στόμα της… το παίρνει όλο, μέχρι μέσα… το κρατά όσο μπορεί, πνίγεται λίγο και μετά το αφήνει.. και μετά ξανά το ίδιο… «Ελένη, δεν αντέχω άλλο» της λέω… και, καθισμένη στα γόνατα, με παίζει δυνατά, με τη άκρη της γλώσσας της σταθερά στο κεφαλάκι μου… «Δώστα μου όλα» λέει και ανοίγει το στοματάκι της… ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, άδειασα πάνω της όσα είχα μαζέψει εδώ και έναν μήνα… τα πρώτα, που καρφώθηκαν βαθιά στο λάρυγγά της, τα κατάπιε κατευθείαν για να μην πνιγεί.. μετά με έβγαλε από το στόμα της και, κρατώντας το καυλί μου, σημάδευε πάνω της.. την έχυσα στο κούτελο, στα μάτια, στα μάγουλα, στο λαιμό.. έτρεχαν στα βυζάκια της.. εκείνη γελούσε με την ποσότητα και συνέχιζε να με παίζει.. «Πωπω, χάλια με έκανες, είπαμε! Πάντως το βιντεάκι μας θα έχει και ωραίο φινάλε» λέει και μου δείχνει το κινητό της ακουμπισμένο πιο κει, να καταγράφει όλα όσα γίνονταν τόση ώρα.. «Ελπίζω να μην κυκλοφορήσει και έχουμε άλλα» της λέω… «Λες να θέλω να κυκλοφορήσει; Θα στο στείλω να το έχεις εσύ, για τις.. δύσκολες ώρες, χιχι!» μου λέει….

…και όντως… έχω χύσει πολλές φορές από τότε βλέποντας το….