28 Φεβρουαρίου, 2024

Απειλητικά μηνύματα στους γονείς του 18χρονου στου Ρέντη: «Πόσους βιασμούς θα αντέξει πριν κρεμαστεί – Κανείς δεν αγαπά τους προδότες»

«Ο Θεός τιμωρεί οικογένειες όπως η δικιά σας»

Σοκάρουν τα απειλητικά μηνύματα που έχουν δεχθεί οι γονείς του 18χρονου που συνελήφθη για τον τραυματισμό αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη. «Πόσους βιασμούς θα αντέξει πριν κρεμαστεί. Κανείς δεν αγαπά τους προδότες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα που έλαβαν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» παρουσίασαν τα μηνύματα που δέχτηκαν στο Messenger από αγνώστους και πρόσθεσαν ότι έχουν ενημερώσει σχετικά τις αρχές.

«Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο κανείς. Ο θεός τιμωρεί. Οικογένειες όπως η δικιά σας …… (βρισιά) πόσους βιασμούς θα αντέξει ο Νίκος πριν κρεμαστεί. Σύντομα δεύτερη κηδεία», έγραφαν τα μηνύματα που εστάλησαν.

Τα απειλητικά μηνύματα:

 

Απειλητικά μηνύματα στους γονείς του 18χρονου στου Ρέντη

 

«Δεν χάριζαν εισιτήρια… Τα πλήρωναν»

Η μητέρα του νεαρού κατηγορούμενου περιέγραψε το πώς ο 18χρονος βρέθηκε στα επεισόδια, η μητέρα του, αναφέροντας ότι «πήγαν με τους φίλους τους να δουν την ομάδα τους, έχουν ξαναπάει σε πολλά αθλήματα. Αγάπησαν την ομάδα αυτή λόγω του αδερφού τους, που χάσαμε. Ήταν Ολυμπιακός και εκείνος. Εισιτήρια μπορεί να τους έδιναν, αλλά τα πλήρωναν. Δεν τους χαρίζανε τζάμπα εισιτήριο για να εμπλακούν κάπου. Τα πληρώνανε κανονικά. Τους δίνανε και προσκλήσεις. Και εμείς πάμε στο γήπεδο. Τι είμαστε;».

«Τελείωσαν τα αγγλικά τους, τα σχολεία τους. Δούλευαν να μαζεύουν τα λεφτά τους για να μην μας επιβαρύνουν. Μάζευε τα χρήματά του και αγόραζε ό,τι ήθελε. Είναι παιδιά συνεσταλμένα, ήταν η κακιά στιγμή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ο πατέρας του 18χρονου είπε ότι «άμα είναι το δικό μας το παιδί, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη. Δεν ξέρω τι έκανε ο μικρός. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Ξέρετε τι καλό παιδί είναι; Θα πηγαίναμε μαζί στο μπάσκετ την άλλη μέρα. Δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Δεν ξέρω τι έγινε».