24 Ιουλίου, 2024

Άγριο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη: «Κορίτσια προσοχή! Όποια ενοχλείται από τον «πάτο μου», να ΜΗΝ με ακολουθεί»

Κορίτσια προσοχή

Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Την οργή της μέσα από το Instagram δεν δίστασε να δείξει η Ελεονώρα Μελέτη καθώς δέχτηκε ένα άκρως προσβλητικό σχόλιο στη φωτογραφία της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» δημοσίευσε μία φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και στη συνέχεια δέχτηκε ένα σχόλιο από διαδικτυακό της φίλο το οποίο έγραφε: «Καλέ βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε έτσι. Οκ μας έδειξε τον…πάτο, αλλά σύνελθε».

Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να απαντήσει σε αυτό το σχόλιο, τονίζοντας: Κορίτσια προσοχή. Όποια ενοχλείται από τον πάτο μου, δηλαδή από τις φυσικές και μη επεξεργασμένες φωτογραφίες που ανεβάζω στο ΠΡΟΦΙΛ μου, έχει το ΕΛΕΥΘΕΡΟ να ΜΗΝ με ακολουθεί.

Σε αυτό το προφίλ: αγαπάμε τον εαυτό μας και χωρία φίλτρα. Και όταν κάποιος κάνει ένα ποστ μοιράζοντας ευχές για υγεία και ευημερία δεν απαντάμε ποτέ με αυτό τον τρόπο! Απλά ανταποδίδουμε τις ευχές!

 

Άγριο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη: «Κορίτσια προσοχή! Όποια ενοχλείται από τον «πάτο μου», να ΜΗΝ με ακολουθεί»

 

Την ενόχλησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε η Ελεονώρα Μελέτη, μετά από ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε στα social media.

Reduce bounce rates